Η κωμικός που τρολάρει μοναδικά τι ανεβάζουν οι celebrities στο Instagram δεν είναι άλλη από την Celeste Barber από την Αυστραλία. Οι selfies που αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι απλά ξεκαρδιστικές.

Πώς αυτή η κωμικός τρολάρει τι ανεβάζουν οι celebrities στο Instagram; Φυσικά, αναδημιουργώντας με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο τις πόζες και τις selfies που ανεβάζουν οι αγαπημένοι μας celebrities.

Από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν στο Instagram, celebrities όπως η Bella Hadid, η Kim Kardashian, η Celeste διακωμωδεί τις πόζες εκείνες που όλοι αναρωτιόμαστε πώς είναι δυνατό να δημοσίευσαν οι διάσημοι.

Η κωμικός έχει περισσότερους από 3.2 εκατομμύρια ακόλουθους μόνο στο Instagram, ενώ ανάμεσα τους βρίσκεται και ο Ashton Kutcher, Lil Wayne, και Cindy Crawford.

Την ιδέα για την δημιουργία αυτού του λογαριασμού στο Instagram της την έδωσε η αδερφή της, ενώ η ίδια η Celeste καλεί τον κόσμο μέσα από το hashtag #celestechallencepcepted, να διακωμωδήσουν τους celebrities με τον δικό τους τρόπο.

Σε δηλώσεις της ανέφερε ότι οι άνθρωποι παίρνουν πολύ σοβαρά όσα ανεβάζουν οι διάσημοι στα social media.

Οι άνθρωποι τα παίρνουν όλα πολύ σοβαρά. Έχουν τέτοια εμμονή με τις διασημότητες, τους πλούσιους, τους προνομιούχους και όλους αυτούς τους bloggers και νομίζουν ότι οι διάσημοι όντως τα κάνουν όλα αυτά στην καθημερινή τους ζωή. Η Kim Kardashian πόζαρε για παράδειγμα, πάνω σε ένα λόφο από χώματα. Ποιος το κάνει αυτό στην πραγματική ζωή;

Οι καλύτερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η κωμικός