Μπορεί να πέρασε ένας χρόνος απ’ την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού της Katy Perry, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε; Έτσι, φέτος η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει εικόνα στο «Cozy Little Christmas».

Το «Cozy Little Christmas» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018 και για αρχή ήταν διαθέσιμο μόνο στο Amazon Music. Όμως, στη συνέχεια, τον περασμένο Δεκέμβριο το τραγούδι έφτασε στο Νο. 1 του Adult Contemporary Radio Airplay στις ΗΠΑ.

Τώρα, το τραγούδι απέκτησε video clip, όπου οι ρόλοι αντιστρέφονται και ο Αϊ Βασίλης κάνει τις διακοπές του πριν πάει για να μοιράσει τα δώρα σε όλο τον κόσμο!

Τη σκηνοθεσία του video clip έχουν αναλάβει οι WATTS, οι οποίοι είναι γνωστοί για τις συνεργασίες τους με διάσημους καλλιτέχνες.

Η Katy Perry τραγουδά για την αγαπημένη της εποχή του χρόνου, εμπνεόμενη απ’ τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έκανε παλιά με την οικογένειά της στη Δανία.

Η μουσική, οι στίχοι και η παραγωγή του τραγουδιού έχουν την υπογραφή της ίδιας σε συνεργασία με τον Greg Wells, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο τραγούδι «Waking Up In Vegas», και τον Ferras Alqaisi, ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία διαφόρων τραγουδιών από το άλμπουμ «Witness».

Σημειώνεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει τρία νέα τραγούδια της Katy Perry: Tο «Never Really Over», το «Small Talk» και το «Harleys In Hawaii».

Δες το video clip του «Cozy Little Christmas»: