Η καμπάνια που δείχνει πώς ένας σκύλος μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου!

LIKE US ON FACEBOOK

Η καμπάνια που δείχνει πώς ένας σκύλος μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου είναι ό,τι πιο συγκινητικό και αληθινό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Υιοθέτησε έναν σκύλο και άλλαξε τη ζωή σου προς το καλύτερο, μας λέει η νέα καμπάνια της Pedigree και εμείς την πιστεύουμε και την ακούμε γιατί ξέρουμε ότι οι τετράποδοι φίλοι μας είναι η καλύτερη συντροφιά μας.

Όσοι έχουν έναν -ή περισσότερους- σκύλους στη ζωή τους ξέρουν ότι αυτός κάνει τη ζωή πιο εύκολη, πιο διασκεδαστική και πιο αγαπησιάρικη. Μερικές φορές αρκεί να είμαστε δίπλα σε έναν σκύλο για λίγη ώρα για να μας φτιάξει τη διάθεση και να μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα.

Η νέα καμπάνια της Pedigree εστιάζει στο πώς ένας σκύλος μπορεί να βοηθήσει όσους νιώθουν μοναξιά, αλλά και στο πώς ένας σκύλος σε βοηθάει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Πώς ένας σκύλος μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου

Όταν τα παιδιά σου φύγουν απ’ το σπίτι, «αντικατέστησε τα».

Η ιδέα ότι ένας σκύλος βοηθά στην αντιμετώπιση της μοναξιάς, δεν είναι απλώς κάτι που σκέφτηκε η Pedigree για να πουλήσει περισσότερο φαγητό για σκύλους, αλλά είναι ήδη επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Μάλιστα, ορισμένοι επιστήμονες αναφέρουν ότι όσοι έχουν κατοικίδιο νιώθουν και λιγότερο μόνοι τους, αλλά και παρουσιάζουν λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους.

Σύμφωνα με το HelpGuide ένας σκύλος μας ενθαρρύνει περισσότερο να ασκούμαστε, μας ηρεμεί, μας κάνει πιο κοινωνικούς και μας μαθαίνει την υπευθυνότητα. Είμαστε πια υπεύθυνοι για το νερό του, για το φαγητό του, για τη βόλτα του, για τις επισκέψεις στον κτηνίατρο κτλ.

Ένας σκύλος κάνει τη ζωή σου πιο ευτυχισμένη. Υιοθέτησε!

Σε κανέναν δεν λείπεις περισσότερο, απ’ ότι στον σκύλο σου.

Ένας σκύλος αλλάζει την άποψη σου για κάποιον.

Μάθε περισσότερα:

#stasouplaimou: Μάθε πώς μπορεί ένας σκύλος να αλλάξει μια ζωή!

Photos: Will Bailey/Bored Panda
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved