Οι φωτογραφίες που κάνουν το Photoshop να μοιάζει γατάκι!

LIKE US ON FACEBOOK

Το Photoshop το αγαπάμε, το εκτιμάμε και το ευχαριστούμε που υπάρχει στη ζωή μας. Χωρίς αυτό πολλά πράγματα -ειδικά στη δουλειά μας- θα ήταν ακατόρθωτα. Μερικές φορές, όμως, όσο λιγότερο πειραγμένο είναι κάτι τόσο το καλύτερο!

Αυτό δεν θα μπορούσε να ισχύει περισσότερο για τις παρακάτω φωτογραφίες που κάνουν το Photoshop να μοιάζει με γατάκι! Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω λήψεις και διαπίστωσε μόνος σου ότι το Photoshop είναι τόσο περιττό σε μερικές περιπτώσεις!

Αυτές οι φωτογραφίες είναι τόσο άριστα τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή που και μόνο η προσπάθεια να τις επεξεργαστεί κάποιος θα ήταν αστεία!

Ναι, όσο και να μην το πιστεύεις αυτές οι φωτογραφίες δεν είναι επεξεργασμένες! Και εάν δεν πείστηκες ότι μπορεί να υπάρξει τέτοιο αποτέλεσμα χωρίς Photoshop, σου έχουμε και το Part 1 με εξίσου εντυπωσιακές εικόνες, όταν ο φωτογράφος βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στο σωστό μέρος και μείνε με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα ρίξε και μια ματιά εδώ για να δεις μέχρι πού μπορεί να φθάσει το Photoshop και να μας κάνει να κλάψουμε απ’ τα γέλια!

Συμβουλή!

Όταν έχεις μια υπέροχη λήψη, μην την χαλάς «καίγοντάς» την με διάφορα φίλτρα του Instagram κι άλλων εφαρμογών. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που δεν θέλουν κανένα φίλτρο για ν’ αναδειχθούν.

Photos: Brightside

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved