Η φωτογραφία της Ακρόπολης απ’ το National Geographic που θαύμασε όλος ο κόσμος και πως να μην τη θαυμάσει όταν σ’ αυτή δεσπόζει η τελευταία πανσέληνος για το 2018!

Τι να πούμε για τις φωτογραφίες του National Geographic που δεν έχουμε ήδη πει; Είναι οι καλύτερες φωτογραφίες που υπάρχουν κι όταν αυτές απεικονίζουν κάτι που είναι τόσο κοντά σε εμάς, τις αγαπάμε ακόμη περισσότερο.

Αυτή τη φωτογραφία, όμως, της Ακρόπολης απ’ το National Geographic, δεν την αγαπήσαμε μόνο εμείς, αφού μόλις το περιοδικό τη δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατ. likes!

Η φωτογραφία είναι ατμοσφαιρική και σ’ αυτή βλέπουμε την τελευταία πανσέληνο για το 2018, στις 22 Δεκεμβρίου, να δεσπόζει πάνω απ’ τον Παρθενώνα και τα Προπύλαια και να τα φωτίζει με το υπέροχο και μαγικό του φως.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη φωτογραφία που τράβηξε ο 37χρονος ισραηλινός φωτορεπόρτερ Muhammed Muheisen, ο οποίος μάλιστα έχει καταφέρει να κερδίσει και δύο βραβεία Πούλιτζερ.

Τα σχόλια κάτω απ’ τη φωτογραφία ήταν αποθεωτικά, με πολλά να κάνουν λόγο για μια εκπληκτική φωτογραφία που μοιάζει σαν ζωγραφιά και άλλα να αναφέρουν ότι η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη χώρα στον κόσμο.

Εμείς ευχαριστούμε το National Geographic που διαφημίζει την χώρα μας με τον πιο όμορφο τρόπο και περιμένουμε όλους τους τουρίστες να έρθουν και να θαυμάσουν την Ακρόπολη από κοντά!

Διαβάστε ακόμη:

Μοναδικές, ανατριχιαστικές, οι καλύτερες φωτογραφίες του National Geographic για το 2018!