Χάρη στον Matt Damon, βλέπουμε ξανά την Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw, χωρίς όμως το Sex And The City. Θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι συμβαίνει!

Η Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw, αφού ο Matt Damon επέμεινε κι εκείνη δεν μπορούσε να πει όχι! Η 53χρονη μπήκε και πάλι στον αγαπημένο μας ρόλο, γυρίζοντας ξανά ένα video σαν τους τίτλους αρχής της σειράς που την καθιέρωσε!

Η ηθοποιός είπε το μεγάλο “ναι” στον Matt Damon να μπει ξανά στον ρόλο της περσόνας που την έκανε διάσημη για έναν πολύ όμορφο σκοπό!

H Sarah Jessica Parker φόρεσε τα καλά της και βγήκε ξανά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, περπατώντας με την ίδια χάρη που το έκανε και το 1998, με μια, όμως, διαφορά: Ενώ περπατάει με το τούλινο φόρεμά της, περνάει ξανά ένα αυτοκίνητο και την κάνει μούσκεμα, όμως, δεν εμπλέκεται πουθενά το Sex And The City.

Αυτή τη φορά το νερό παίζει επίσης ρόλο, αλλά διαφορετικό ρόλο! Το σποτάκι γυρίστηκε για τις ανάγκες του Water.org, της ΜΚΟ του Matt Damon και του Gary White, η οποία έχει στόχο την πρόσβαση σε καθαρό νερό για όλους.

Με τίτλο «Pour It Forward», η πρωτοβουλία σε συνεργασία με την Stella Artois στοχεύει στο να συγκεντρωθούν χρήματα και να ευαισθητοποιηθεί το κοινό.

«Έχει περάσει καιρός. Είχε πολλή πλάκα, αλλά ήταν επίσης λίγο αλλόκοτο- με την καλή έννοια. Ωστόσο ήταν πολύ σημαντικό λόγω του σκοπού, δηλαδή να στηρίξω την συγκεκριμένη πρωτοβουλία», δήλωσε η Sarah Jessica Parker στην HuffPost και συνέχισε:

Βρήκα σωστό και έξυπνο το πώς θέλησαν να απεικονίσουν την Κάρι γι’ αυτήν την ιδέα. Το βρίσκω έξυπνο. Στο παρελθόν είχες ένα σενάριο και όλες τις λέξεις που χρειαζόσουν να σου θυμίζουν πως λείπεις εδώ και καιρό. Αλλά αυτό ήταν σαν ένα εναλλακτικό σύμπαν. Πέρασα υπέροχα

Θυμήσου τους τίτλους αρχής του S.A.T.C.:

Διάβασε ακόμα:

Ξενάγηση 90 δευτερολέπτων στο σπίτι της Samantha απ’ το Sex And The City | Video