Ένα ηλιόλουστο χειμωνιάτικο απόγευμα στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια, μια γυναίκα με το όνομα Phyllis προσπαθεί να ελέγξει πέντε από τα 15 σκυλιά της. Ποια είναι αυτή; Η Emma Stone σε μια εκπληκτική φωτογράφιση σκηνοθετημένη από τον Γιώργο Λάνθιμο!

Αυτή η γυναίκα δεν είναι μια οποιαδήποτε γυναίκα, μένει σε ένα προάστιο της Καλιφόρνια και είναι ντυμένη με ένα floral καφτάνι την ώρα που προσπαθεί να συμμαζέψει τους σκύλους της στην αυλή του σπιτιού της.

«Ω, τα μωρά μου», φωνάζει η ίδια, όταν αυτά κατευθύνονται προς το μέρος της. «Λατρεύω όλα µου τα μωρά, ακόμα και όταν είναι διαβολάκια», προσθέτει η ίδια, την ώρα που φιλάει ένα pug και το αφήνει με προσοχή κάτω, μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του. «Και τώρα, μικρά µου, ας πάμε έναν περίπατο», λέει η Phyllis και η ιστορία ξεκινάει να εκτυλίσσεται.

Εάν από όλα αυτά δεν κατάλαβες ακόμη σε τι αναφερόμαστε, θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Η Emma Stone μία εκ των τριών πρωταγωνιστριών της ταινίας «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου ποζάρει στον φακό του, για τις ανάγκες ενός μοναδικού concept του περιοδικό «W».

«Emma Stone Stars as a Suburban Dog Lady, Directed by Yorgos Lanthimos» είναι ο τίτλος του θέματος, στο οποίο ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθετεί την Emma Stone σε μια φωτογράφιση σκηνοθετημένη με τη δική του ξεχωριστή ματιά, σε ένα concept που μοιάζει να είναι βγαλμένο από μια άλλη δεκαετία!

Σ’ αυτή, βλέπουμε την Emma Stone τριγυρισμένη πάντα από τα σκυλιά της, να παίρνει πόζες που μόνο η ίδια θα μπορούσε, στο μπάνιο, τον κήπο, το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα της βίλας που μένει.

Η ηθοποιός είναι ντυμένη με φανταστικές δημιουργίες Louis Vuitton, Chloé, Michael Kors, Stella McCartney και Valentino και το αποτέλεσμα είναι τόσο χρωματικά αρμονικό, που δεν γίνεται να μην αγαπήσεις αυτές τις φωτογραφίες.

«Ήθελα να γεμίσω το σπίτι με ψεύτικους σκύλους έτσι ώστε ο θεατής να μην μπορεί να ξεχωρίσει τους πραγματικούς από τους ψεύτικους», δήλωσε ο Λάνθιμος στο περιοδικό «W», για να προσθέσει στη συνέχεια: «Τα ζώα είναι τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας και γι’ αυτό καταλαμβάνουν μία εξέχουσα θέση στις ταινίες μου. Παρόλα αυτά, βρίσκω τις σχέσεις μας με αυτά αρκετά παράξενες. Για παράδειγμα, υπάρχουν ζώα που είναι εντάξει να τα φάμε και ζώα που ούτε καν θα σκεφτόμασταν να φάμε. Τόσο περίεργο. Οι θεωρίες γύρω από τα ζώα είναι συναρπαστικές. Επίσης, όλοι αγαπάμε τα σκυλιά, αλλά τι γίνεται με μία γυναίκα που έχει και αγαπάει 15 σκυλιά; Τι λέει αυτό για τη ζωή της;».

Παρόλο που ο Λάνθιμος και η Stone διάλεξαν από κοινού τις διαφορετικές ράτσες των σκύλων, τον σκηνοθέτη τον ενδιέφεραν αυτά περισσότερο ως “props” για τις φωτογραφίες του παρά ως αντικείμενα τρυφερότητας.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος Lynn Hirschberg χαρακτηριστικά σχολιάζει ότι με παρόμοιο τρόπο αντιδρά κι όταν η προσοχή στρέφεται στον ίδιο. «Όταν ολοκληρώσω μια ταινία» αναφέρει ο Λάνθιμος, «σπάνια μπορώ να την ξαναδώ. Θα πρέπει να περάσουν χρόνια. Όταν ο “Κυνόδοντας” άρχισε ν’ αναγνωρίζεται, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Γύρισα πίσω στη δουλειά», ενώ σημείωσε ακόμη ότι:

Αν μη τι άλλο, οι ταινίες μου προορίζονται για να ταράζουν. Προτιμώ να ταρακουνώ τα πράγματα με έναν ενεργό τρόπο

Διάβασε ακόμη:

H floral εμφάνιση της Emma Stone που αγαπήσαμε!

Photos: © W Magazine/Yorgos Lanthimos