Η Ελλάδα είναι όμορφη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά από ψηλά είναι ομορφότερη και το νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube, το αποδεικνύει για ακόμη μια φορά.

Αυτό το βίντεο είναι ένα κολάζ φωτογραφιών απ’ τις πιο ομορφιές γωνιές της Ελλάδας και μας υπενθυμίζει αυτό που μερικές φορές ξεχνάμε, το πόσο τυχεροί είμαστε που ζούμε σ’ αυτή τη χώρα.

Στο background o Χορός του Ζορμπά δίνει το ρυθμό για να ξεκινήσει ένα βίντεο με εικόνες από drones που σου κόβουν την ανάσα.

Ξεκινώντας από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Σούνιο και κάθε μικρή γωνιά της Ελλάδας που κρύβει κάτι μοναδικό, αυτό το βίντεο είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δεις.

Απέραντο γαλάζιο, ιστορία, μνημεία και οι πιο όμορφες παραλίες της χώρας περνούν μέσα σε σχεδόν 4 λεπτά μπροστά από τα μάτια μας.

Visit Spectacular Greece είναι ο τίτλος που έδωσε ο δημιουργός σ’ αυτό το βίντεο, το οποίο κατά τη γνώμη μας είναι καλύτερο απ’ οποιοδήποτε διαφημιστικό σποτ έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Κι αφού δεις το βίντεο, απόλαυσε και τις φωτογραφίες του Δημήτρη Χαΐδη από παραλίες της Ελλάδας τραβηγμένες με drone, που περιλαμβάνουν τις ομορφιές της Κέας, της Κύθνου, της Φολέγανδρου, των Σπετσών, της Πάρου, αλλά και του Σουνίου!

Διαβάστε επίσης:

Τα ηφαίστεια της Ελλάδας μέσα από ένα μαγευτικό video!