Η ΕΛ.ΑΣ. εύχεται Καλό Πάσχα μοιράζοντας κλήσεις (που δεν κοστίζουν!) | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Μ’ έναν ιδιαίτερο και συνάμα χιουμοριστικό τρόπο θέλησε η Ελληνική Αστυνομία να ευχηθεί σε όλους «Καλό Πάσχα», παράλληλα τονίζοντας την προσοχή που πρέπει να υπάρχει στους δρόμους κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Το σποτ της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα, που ανηρτήθηκε στον ιδιωτικό της λογαριασμό στο Twitter, έχει σκοπό να προειδοποιήσει τους Έλληνες οδηγούς να τηρούν τους κανόνες του Κ.Ο.Κ, καθώς τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από Αθήνα προς επαρχεία δεν προβλέπεται να είναι λίγα.

Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού και 45 δευτερολέπτων με πρωταγωνιστή του έναν αστυνομικό ονομαζόμενο Αναστάση, που λόγω του ότι δεν κατάφερε να πάρει άδεια την Κυριακή του Πάσχα, θέλησε να ευχηθεί στους συντοπίτες του αφήνοντάς τους στα αυτοκίνητα «ευχετήριες κλήσεις». Δηλαδή ο αστυνομικός χρησιμοποιούσε τα χαρτιά για τις κλήσεις, μόνο που εκεί δεν κατέγραφε το αντίτιμο της παράβασης αλλά ευχές με «emoji» όπως αναφέρει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ:

Αυτό το βίντεο αποτελεί άλλη μια προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας να ευαισθητοποιήσει τους Έλληνες για θέματα σοβαρά, όπως η σωστή χρήση του αυτοκινήτου της ημέρες γιορτών, συμβουλές για εκβιασμό παιδιών μέσω του διαδικτύου. Η ευφευρετικότητα, όμως, των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ δεν σταματάει εκεί, καθώς έχουν ασχοληθεί και με πιο «καυτά» θέματα όπως οι συμβουλές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως από μεριάς των ελληνικών αρχών παρατηρείται μιας εξαιρετική χρήση των social media. Τα σποτ, οι συμβουλές, τα βίντεο μόνο καλό μπορούν να κάνουν και είναι κάτι το οποίο χρήζει αναγνώρισης από όλους.

Διαβάστε επίσης:

Οι 10 αξέχαστες διαφημίσεις της ελληνικής τηλεόρασης | Videos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved