Η ευτυχία του να ζεις μόνος σου μέσα από τα πιο όμορφα illustrations | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Μερικές φορές στην ανάγκη μας να νιώσουμε την αγάπη από τους άλλους, ξεχνάμε πόσο πραγματικά ωραίο είναι να είσαι μόνος σου. Αν όχι όλες τις μέρες και ώρες, η μοναξιά είναι κι αυτή κάτι που χρειαζόμαστε.

Αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης της Aeppol, η οποία σε μια σειρά από μοναδικά illustrations μας δείχνει μέσα από τη δουλειά της, την ηρεμία, την ομορφιά και την ευτυχία που μπορεί να βρει κανείς απλά από το να ζει μόνος του.

Το κορίτσι που βλέπουμε στα illustrations της Aeppol αντιπροσωπεύει το όνειρο κάθε εσωστρεφή ατόμου εκεί έξω που απλά θέλει να απομακρυνθεί από τον κόσμο και να απομονωθεί με τις σκέψεις του.

Σε μια ζωή που γίνεται όλο και πιο πολυάσχολη και τα πάντα τρέχουν τόσο γρήγορα, πρέπει να βρούμε και εμείς μερικές στιγμές μοναξιάς σαν και εκείνες που βλέπουμε σ’ αυτά τα όμορφα illustrations.

Φτιάξε ένα φλιτζάνι τσάι ή ζεστή σοκολάτα, απόλαυσε αυτές τις εικόνες και κυρίως επιβράδυνε ότι έχεις να κάνεις και απόλαυσε τις στιγμές που πραγματικά είσαι μόνος σου.

Οι φωτογραφίες της Aeppol μπορεί να παρουσιάζουν απλά πράγματα της καθημερινότητας, αλλά σ’ αυτές δεν βρίσκεται και η ουσία;

Η ευτυχία του να ζεις μόνος σου μέσα από τα πιο όμορφα illustrations

Photos: boredpanda.com
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved