Ο Lionel Messi μας έχει συνηθίσει σε περίεργες, άλλοτε αστείες κι άλλοτε συγκινητικές διαφημίσεις. Αυτή τη φορά η διαφήμιση του Messi με τους πρόσφυγες δεν θα περάσει από κανέναν απαρατήρητη.

Πολλές φορές μια διαφήμιση περνά σημαντικά μηνύματα και μας βάζει σε σκέψεις. Έτσι, κι αυτή η διαφήμιση του Messi με τους πρόσφυγες θα σε συγκινήσει, θα σε κάνει να σκεφτείς, να χαρείς ή να στεναχωρηθείς ή και τα δύο ταυτόχρονα.

Όλοι παρακολουθούν τον αγώνα, ο Messi έχει μπει στη ζωή των προσφύγων. Τον βλέπουν ενώ κάνουν δουλειές του σπιτιού και η καρδιά τους λαχταρά να έκαναν κάτι άλλο. Συνεχίζουν, όμως, ατάραχα μέχρι που ο Αργεντινός σταρ τους μιλά.

O Messi λέει στα κοριτσάκια να πάνε για ποδόσφαιρο και κάπως έτσι εκείνες…. καταλήγουν σε ένα γήπεδο που έχει φτιάξει η γνωστή εταιρία με τα πατατάκια!

Κι ενώ τα κορίτσια σιδερώνουν, κάνουν τις δουλειές του σπιτιού, παρακολουθούν τον αγώνα φορώντας ποδοσφαιρικά ρούχα και φυσικά το περιβραχιόνιο αρχηγού, κάτι αλλάζει… Είναι τα κορίτσια πρόσφυγες από τη Συρία, τα οποία ζουν στον μεγάλο καταυλισμό προσφύγων του Ζαατάρι στην Ιορδανία.

Μόλις ο Messi εμφανιστεί στην τηλεόραση και τις καλέσει…τα αφήνουν όλα και τρέχουν στο γήπεδο. Το video μέσα σε λίγες ώρες έχει τεράστια ανταπόκριση με χιλιάδες likes και comments και σίγουρα είναι κάτι που αξίζει να δεις.

Lay's

Lay's 👏🏻 Orgulloso de formar parte de esto.Lay's 👏🏻 Proud to have been a part of this.

Gepostet von Leo Messi am Freitag, 28. September 2018

 

Γιατί εκεί έξω υπάρχει ζωή. Και υπάρχει ζωή και για αυτούς τους ανθρώπους που αφήνουμε στο περιθώριο, για αυτά τα παιδιά που ξεχνάμε πως έχουν ανάγκες όπως όλα τα παιδιά του κόσμου. Κι ας χρειάζεται μια διαφήμιση για να μας το υπενθυμίσει…

Δείτε επίσης:

Όταν μια διαφήμιση ξεπερνάει τα όρια της διαφήμισης (Video)