Η Dakota Johnson, το κορίτσι του Mr. Grey δοκιμάζει ένα σωρό πράγματα για πρώτη φορά και είναι απλά απολαυστική! Το video μιλάει από μόνο του.

Δεν χρειάζεται να σου συστήσουμε την Dakota Johnson, η οποία μπήκε για τα καλά στη ζωή μας απ’ το Fifty Shades of Grey και αγαπήθηκε από όλους. Είναι αυτή η αθωότητα που εκπέμπει, η άγνοια και η φυσικότητά της που την κάνουν τόσο αγαπητή.

Το κορίτσι του Mr. Grey, λοιπόν, δοκιμάζει καινούργια, αλλόκοτα πράγματα on camera που λίγοι θα τολμούσαν να κάνουν. Τι κάνει λοιπόν; Βγάζει slefie με το πόδια (Spoil Alert! Τα κατάφερε), τρώει άγνωστα πράγματα, κάνει παρέα με μια κότα, βάφεται με το αριστερό της χέρι…Και το διασκεδάζει με την καρδιά της. Κι εμείς μαζί της.

Δες το απολαυστικό video!

Η Dakota Johnson είναι σε σχέση με τον Chris Martin και μάλιστα όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

H 27χρονη ηθοποιός έχει αποκαλύψει πως σύντομα σχεδιάζει να πάει πίσω απ’ τις κάμερες. «Διάβασα πολλά και έχω βρει πολλά άρθρα και βιβλία που θα ήθελα να μετατραπούν σε ταινίες. Τα ενδιαφέροντά μου είναι πολύ συγκεκριμένα και θέλω να δω μερικές γυναίκες να δρουν στην οθόνη και να επιστήσω την προσοχή μου σε ορισμένα συγκεκριμένα ζητήματα», είχε αναφέρει η ίδια.

Μέχρι τότε πάντως εμείς θα περιμένουμε να δούμε την Dakota στις οθόνες μας στις 14 Φεβρουαρίου.