Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow για ακόμη μια χρονιά μας έκλεψε την καρδιά! Κι ενώ οι περισσότερες διαφημίσεις περιστρέφονται γύρω από το φαγητό ή τα δώρα που μπορείς να κάνεις, η συγκεκριμένη πραγματικά μας συγκίνησε!

Στη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow πρωταγωνιστούν ξανά τα αγαπημένα μας λούτρινα, Doris και Edward, που μιλούν στην καρδιά μας από τα Χριστούγεννα του 2016 που τα είδαμε για πρώτη φορά στο αεροδρόμιο του Λονδίνου και όλοι τα αγαπήσαμε.

Η ταινία μικρού μήκους λέγεται «Every Time You Go Away» είναι από τον Paul Young, και απεικονίζει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που απολαμβάνει τη συνταξιοδότησή του στη Florida και προσπαθεί να περάσει τα Χριστούγεννα του στο Λονδίνο.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow ξεκινά με τον Edward να βρίσκεται σε μια πισίνα, να απολαμβάνει τον ήλιο και να βάζει αντηλιακό. Στη συνέχεια βλέπουμε το λούτρινο αρκουδάκι Doris να στολίζει για τα Χριστούγεννα φορώντας ένα… floral πουκάμισο. Προσπαθούν απεγνωσμένα να μπουν σε χριστουγεννιάτικο mood και να το γιορτάσουν αλλά όλα αποτυγχάνουν. Προσπαθούν ακόμη να επικοινωνήσουν μέσω skype με τους συγγενείς τους στο Λονδίνο και πάλι δεν μπορούν.

Και κάπως έτσι, αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το ζεστό κλίμα και την ηλιοφάνεια και να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι τους με τους συγγενείς τους.

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και θέλεις όλους τους αγαπημένους σου ανθρώπους δίπλα σου. Γιατί τα Χριστούγεννα είναι αγάπη!

Δες τη συγκινητική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του Heathrow!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την υπέροχη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που απαγορεύτηκε στη Βρετανία (Video)