Η Coca-Cola λάνσαρε τη διαφήμισή της για τα Χριστούγεννα και ελπίζει ότι θα ενώσει όλο τον κόσμο! Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca- Cola είναι εδώ και μας υπενθυμίζει πως είναι πολύ περισσότερα τα όσα μας ενώνουν απ’ τα όσα μας χωρίζουν.

Ακολουθώντας την εκστρατεία Holidays Are Coming, η νέα τηλεοπτική χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca-Cola θέλει να περάσει ένα όμορφο μήνυμα αυτά τα Χριστούγεννα στους καταναλωτές.

Η διαφήμιση δείχνει τον Αϊ Βασίλη να προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα, ενώ ο αφηγητής τονίζει ότι πολλά αρνητικά πράγματα θα μπορούσαν να ειπωθούν για τον Πατέρα των Χριστουγέννων, συμπεριλαμβανομένου το ότι προσπαθεί να μπει στον χώρο μας και να αποσπάσει πληροφορίες για εμάς.

Η διαφήμιση τελειώνει με τον Αϊ Βασίλη να πίνει ένα μπουκάλι Coca- Cola που του έχουν αφήσει σε ένα σπίτι όπου πήγε να αφήσει δώρα, με τον αφηγητή να λέει σε εκείνο το σημείο ότι πρέπει να τον υποδεχθούμε γιατί “όταν επικεντρωνόμαστε σε αυτά που μας χωρίζουν, ξεχνάμε αυτά που αγαπάμε ο ένας στον άλλο”.

Η νέα διαφήμιση στοχεύει να προσκαλέσει και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να δουν την καλοσύνη ο ένας στον άλλον, γιορτάζοντας κι αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές μας.

Η Coca-Cola εγκαινιάζει τη μεγαλύτερη εκστρατεία για τα Χριστούγεννα, καθώς προετοιμάζεται για την παγκόσμια προβολή της διαφήμισης.

Εσύ τι θα επιλέξεις αυτές τις γιορτές; Να γίνεις ένα μ’ όλους όσους αγαπάς ή να βάλεις τις διαφορές σας πάνω απ’ όσα σας ενώνουν;

Δες ολόκληρη τη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Coca- Cola:

Δες ακόμα:

Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos