Ο MVP Γιάννης Αντετοκούνμπο απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας, καθώς έλαβε τη μεγαλύτερη διάκριση που θα μπορούσε να φανταστεί αυτή τη στιγμή. Έγινε ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA και ο τέταρτος μη Αμερικανός στην ιστορία του θεσμού του NBA.

Με αφορμή αυτή τη σπουδαία διάκριση, η Nike παρουσίασε τη νέα της διαφήμιση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak παρέλαβε το έπαθλο του πολυτιμότερου παίκτη του NBA με δάκρυα στα μάτια, ενώ στην ομιλία του έκανε αναφορά στους γονείς του και όσα πέρασαν μέχρι να μπορέσει να φτάσει σ’ αυτή την στιγμή.

Η Nike, χορηγός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στη διαφήμισή της παρουσιάζει όλο το χρονικό της πορείας του, μέσα σε ένα λεπτό! Στο video βλέπουμε φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια με την οικογένειά του, μέχρι να φτάσει να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ.

«Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζούσε σε ένα δωμάτιο με όλη την οικογένειά του. Πήρε την πρώτη μπάλα μπάσκετ όταν ήταν 12 ετών. Ονειρευόταν να παίξει στο ΝΒΑ. Εβαλε δουλειά στο όνειρό του. Ταξίδεψε στις ΗΠΑ το 2013. Δημιούργησε μια φήμη. Τον υιοθέτησε μια πόλη. Έμαθε πως να ηγείται. Αναδείχθηκε MVP το 2019. Είναι τρελό μόνο μέχρι να το πετύχεις», ακούμε κατά τη διάρκεια της διαφήμισης η Nike.

https://www.youtube.com/watch?v=aYQIJdLPLCY

Ένα υπέροχο video για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έφτιαξε, όμως, και η ομάδα των Up Drones, όπου παρουσιάζει στιγμές απ’ την απονομή του επάθλου, πλάνα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του κι ένα θεαματικό πλάνο απ’ το γήπεδο μπάσκετ στα Σεπόλια όπου υπάρχει στο παρκέ ένα γκράφιτι με τον Greek Freak.