Μερικοί καλλιτέχνες μιλάνε μέσω της τέχνης τους κατευθείαν στις καρδιές μας. Ένας λοιπόν, απ’ αυτούς τους καλλιτέχνες είναι και ο Soosh, ο οποίος έχει καταφέρει να αποκτήσει περισσότερους από 200.000 ακόλουθους στο Instagram.

Και ξέρουμε και τον λόγο που τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν πατήσει το follow στον λογαριασμό του. Ο Soosh παίρνει απλές οικογενειακές στιγμές της καθημερινότητας και τις μεταφέρει στα μοναδικά illustrations που δημιουργεί.

Γιατί η αληθινή ευτυχία είναι οι στιγμές που περνάμε με την οικογένειά μας! Είναι απλά πράγματα που δεν συνειδητοποιούμε, αλλά όταν τα σκεφτόμαστε ζεσταίνουν την καρδιά μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε τυχεροί που μπορούμε να έχουμε μια οικογένεια.

Είναι πράγματα απλά, αλλά με μεγάλη σημασία. Είναι η αγάπη που μπορεί να μην την λέμε όσο συχνά πρέπει, αλλά μικρές πράξεις που φαίνονται ασήμαντες την προδίδουν. Η κουβέρτα με την οποία σε σκεπάζει η μαμά όταν κοιμάσαι, επειδή φοβάται ότι θα κρυώσεις. Είναι η υποστήριξη που μας προσφέρει όταν νιώθουμε πιο μόνοι από ποτέ.

Για να μη σε κουράζουμε άλλο, σ’ αφήνουμε να απολαύσεις αυτές τις εικόνες και μετά να τρέξεις στους συγγενείς σου, για να τους δώσεις μια τεράστια αγκαλιά!

Η αληθινή ευτυχία είναι οι στιγμές που περνάμε με την οικογένειά μας!

Είναι αρκετό που είμαστε μαζί.

Ανακαλύπτουμε παρέα έναν μαγικό κόσμο.

Βοηθάμε ο ένας τον άλλον!

Διασκεδάζουμε πάντα περισσότερο όταν είμαστε μαζί!

Είμαστε πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον. Και σε χαρές και σε λύπες!

Σχεδιάζουμε παρέα το μέλλον!

Τέλος, η οικογένεια μας δείχνει ότι η ευτυχία κρύβεται σε απλά πράγματα, όπως όταν δοκιμάζουμε ένα νόστιμο πιάτο, όταν η μαμά μας κρατάει τη τσάντα από το σχολείο, όταν ο μπαμπάς μας “αφήνει” να κερδίζουμε κι όταν ξέρουμε ότι, ό,τι κι αν γίνει δεν είμαστε ποτέ μόνοι!

Διαβάστε ακόμη:

Οι απλές χαρές της καθημερινότητας ενός ζευγαριού σε υπέροχα comics!