Ποιος είπε ότι οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά δεν είναι στη μόδα; Εμείς θα πούμε πως είναι! Σίγουρα είναι εντυπωσιακό και δεν χρειάζεται να βάφουν τα μαλλιά τους κάθε λίγο και λιγάκι. Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και θα καταλάβεις. 

Οι γυναίκες με γκρίζα μαλλιά αφήνουν τον χρόνο να περάσει από πάνω τους όμορφα, να γεράσουν όμορφα και να έχουν το φυσικό τους χρώμα. Ναι, αντί να βασανίζονται επειδή τους βγήκε η ρίζα και πρέπει να πάνε στο πιο κοντινό κομμωτήριο, αντί να αγχώνονται που βλέπουν τις πρώτες γκρίζες τρίχες, το αγκαλιάζουν μεγαλώνοντας φυσικά και όμορφα.

Άλλωστε μην ξεχνάς πως οι γκρίζες τρίχες στα μαλλιά σου είναι σημάδια ωριμότητας. Και κανείς δεν είπε πως θα είσαι λιγότερο όμορφη με γκρίζα μαλλιά. Γυναίκες το τόλμησαν και το τολμούν εδώ και χρόνια και μας δείχνουν πόσο υπέροχο είναι.

Γυναίκες με γκρίζα μαλλιά… φυσικές και ξεχωριστές!

«Οι γκρίζες τρίχες για μένα σημαίνει να αγκαλιάζεις τη διαδικασία της γήρανσης. Δεν είναι για όλους και αυτό είναι ΟΚ», αναφέρει μια γυναίκα ενώ μια άλλη που είχε γκρίζες τρίχες από πιο μικρή ηλικία αναφέρει πως νιώθει γεμάτη όταν κάποιος της λέει πως τον εμπνέει. “Μην κρύβετε τη φυσική σας ομορφιά, όποια κι αν είναι, αγκαλιάστε την. Σύντομα θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Το γκρι είναι απλά ένα χρώμα, δεν προσδιορίζει την ηλικία σου. Να είσαι εσύ. Να είσαι αυθεντικός. Να είσαι τολμηρός».

«Είχα ενθουσιαστεί τόσο πολύ όταν είδα την πρώτη μου γκρι τρίχα κι ήμουν μόλις 11 ετών… Αργότερα, κατάλαβα ότι δεν είναι τα γκρίζα μαλλιά μου που με κάνουν να νιώθω ότι μεγαλώνω αλλά είμαι ΕΓΩ».

Για αυτούς τους τέσσερις λόγους γκριζάρουν τα μαλλιά σου!

Και μερικά makeup tips για τις γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

Και ποιο μακιγιάζ μπορείς να επιλέξεις αν θέλεις να βγεις ή να πας σε ένα ραντεβού;

Μερικά makeup tips:

  • Μην ξεχνάς τα φρύδια. Μπορείς να τα κάνεις έναν τόνο πιο σκούρο από το χρώμα των μαλλιών σου κάτι που θα φωτίσει όλο σου το πρόσωπο.
  • Χρησιμοποίησε ζεστές σκιές, όπως καφέ και όχι τόσο μια μαύρη σκιά. Μπορείς να βάλεις eyeliner και μάσκαρα και να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα. Άλλες σκιές που μπορείς να επιλέξεις; μωβ, γκρι, πράσινη, μπλε, ροδακινί.
  • Μην φοβάσαι να βάλεις κόκκινο ή ροζ κραγιόν. Θα κάνει μια όμορφη αντίθεση και θα δέσει υπέροχα με το συνολικό σου μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα σώσεις τα καμένα σου μαλλιά χωρίς να χρειαστεί να τα κουρέψεις