Πόσα κάνουν οι ηθοποιοί για έναν ρόλο; Πόσο μπορούν να μεταμφιεστούν και μέχρι πού μπορούν να φτάσουν; Η αλήθεια είναι πως για να δούμε εμείς αυτό το αποτέλεσμα στην οθόνη έχει προηγηθεί μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ προετοιμασία!

Οι ηθοποιοί για έναν ρόλο δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ίσως και λίγο παραπάνω από το 100%. Και όταν ένας ρόλος είναι περισσότερο απαιτητικός; Όταν πρέπει να… χάσεις κιλά ή να πάρεις κιλά;

Ποιοι έχουν κάνει την υπέρβαση και πόσοι γυμνάζονταν με τις ώρες για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα; Σύμφωνα με τους Hollywood stars, 4-6 ώρες γυμναστικής, 5-6 φορές την εβδομάδα είναι απολύτως φυσιολογικό για κάποιον που θέλει να υποδυθεί έναν στρατιώτη ή έναν πολεμιστή.

Ποιοι, λοιπόν, ηθοποιοί για ένα ρόλο δεν το έβαλαν κάτω αλλά εργάστηκαν και κυρίως… γυμνάστηκαν σκληρά;

Emily Blunt, Edge of Tomorrow

ηθοποιοί για έναν ρόλο

Ο κύριος στόχος της προετοιμασίας της Blunt ήταν η δύναμη, η αντοχή και η κινητικότητα στις αρθρώσεις. Η ηθοποιός έπρεπε να φορέσει έναν εξοπλισμό που ζύγιζε 23 κιλά και να κάνει κόλπα με αυτό… και να μην τραυματιστεί!

ηθοποιοί για έναν ρόλο

Όπως έχει πει και η ίδια σε συνέντευξή της “προετοιμάστηκα όσο μπορούσα και μετά όταν είδα και έβαλα το κοστούμι σκέφτηκα απλά ‘θεέ μου, θα αρχίσω να κλαίω'”.

Alicia Vikander, Tomb Raider

Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το Lara Croft, η ηθοποιός χρειαζόταν 7 μήνες. Ένας προπονητής έφτιαξε ένα ειδικό πρόγραμμα για εκείνη , ένα πρόγραμμα ίδιο με αυτό των αθλητών και εντυπωσιάστηκε με την αφοσίωσή της και την πειθαρχία της. Μεταξύ άλλων σήκωνε πολλά βάρη 6 φορές την εβδομάδα, έκανε αναρρίχηση 2-3 φορές και πυγμαχία 4 φορές την εβδομάδα.

Brie Larson, Captain Marvel

ηθοποιοί για έναν ρόλο

Δεν της άρεσε και τόσο πολύ το γυμναστήριο καθώς κυρίως γύμναζε το μυαλό και όχι το σώμα. Προκειμένου να αποκτήσεις ένα σώμα super ήρωα πρέπει να γυμνάζεσαι 5 φορές την εβδομάδα για 9 μήνες και να γίνεσαι ολοένα και πιο δυνατός.

Κάθε προπόνηση είχε διάρκεια 4 ώρες!

Margot Robbie, I, Tonya

ηθοποιοί για έναν ρόλο

Μια μοναδική ταινία και μια μοναδική Margot Robbie στον ρόλο της Tonya. Η ηθοποιός πάντα είχε καλή φυσική κατάσταση αλλά ο ρόλος ως skater την ανάγκασε να κάνει τις πιο σκληρές προετοιμασίες της ζωής της. 4 ώρες την ημέρα, 5 φορές την εβδομάδα , για πολλούς μήνες η ηθοποιός προσπαθούσε να αποκτήσει μυς και έμαθε να κάνει ice skate από επαγγελματίες!

Δες και αυτό:

Οι πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις ηθοποιών που έχουμε δει ποτέ! | Photos