Γυμναστική στα μπαλκόνια κάνουν οι Ιταλοί και στέλνουν το δικό τους μήνυμα! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Τα μπαλκόνια στην Ιταλία δεν μένουν σε ησυχία. Οι Ιταλοί φαίνεται να εκμεταλλεύονται το χρόνο τους πλέον, καθώς και τα μπαλκόνια τους και δεν μένουν μόνοι. 

Γυμναστική στα μπαλκόνια κάνουν οι Ιταλοί, προσπαθώντας έτσι να μην χάσουν τις συνήθειές τους και να παραμείνουν fit παρά τα μέτρα προστασίας και περιορισμού στα σπίτια τους. Οι άνθρωποι αυτοί δίνουν κάθε μέρα ραντεβού στα μπαλκόνια τους για γυμναστική και στέλνουν σ’ όλο τον κόσμο ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

Μπορεί ο κορονοϊός να εξαπλώνεται, αλλά η ζωή συνεχίζεται ακόμα και μέσα στο σπίτι. Αυτό ζουν πλέον οι Ιταλοί και αυτό θέλουν να περάσουν σ’ όλους μέσα από τις πράξεις τους.

Τα μπαλκόνια στην Ιταλία έχουν ζωντανέψει για τα καλά. Οι Ιταλοί τη μέρα κάνουν γυμναστική και τη νύχτα τραγουδούν. Δεν το βάζουν κάτω και δεν αφήνουν τον κορονοϊό να τους χαλάσει τη διάθεση. Δεν πτοούνται και κάθε μέρα δίνουν το δικό τους ραντεβού στα μπαλκόνια. Πειθαρχούν φυσικά στα μέτρα, αλλά δεν σταματούν να ζουν.

Ο Ιταλός φωτογράφος και συνεργάτης του National Geographic, Gabriele Galimberti, κατέγραψε αυτό που βλέπει καθημερινά στα μπαλκόνια της Ιταλίας και ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως παρά τη θλίψη και το άγχος που επικρατεί λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό, είναι πολύ όμορφο να βλέπεις οι άνθρωποι συνεχίζουν και επιμένουν να ζήσουν καθημερινές, ευχάριστες στιγμές, ακόμα κι αν είναι σπίτι τους όλη μέρα.

Στη λεζάντα του βίντεο έγραψε: 

Αυτή είναι η θέα από το γραφείο μου. Μέχρι πριν από 20 ημέρες, σχεδόν δεν ήξερα τους γείτονές μου κι ούτε εκείνοι κάποιον δικό τους. Τώρα, κάνουμε όλοι μαζί γυμναστική στις 6 το απόγευμα. Στο μέσο της “καταιγίδας” που ξέσπασε με τον κορονοϊό και τη θλίψη που καταβάλλει όλους μας αυτή την περίοδο, είναι όμορφο να βλέπεις πώς οι άνθρωποι προσπαθούν και επιμένουν 

Μέρα και νύχτα, πρωί και βράδυ οι άνθρωποι βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και ζουν την κάθε στιγμή. Αυτό το παράδειγμα πρέπει να ακολουθήσουμε από την Ιταλία, αν δεν θέλουμε να έχουμε τα κρούσματά της.

View this post on Instagram

Milan, lockdown day 9. The mass confinement imposed by the need to prevent coronavirus from spreading has helped new forms of sociality to rise. Every night, at 6 pm, people reach for their windows and start playing an instrument or music on a loudspeaker, loud enough for everybody on the street to hear. In a few days, it has become a regular appointment, engaging people of all ages and kinds. In the picture, Via Vigevano neighborhood, in the hearth of Milan, a district well known for its “movida”, now forced a in an unreal calm broken only by the 6 pm parties. As for March 16, the epidemic of Covid-19 has caused 2.158 deaths in Italy, with over 28 thousand infected. Lombardy is on top of the most affected areas. #milano #covid19 #coronavirus #milano #italy #music #hope

A post shared by Gabriele Galimberti (@gabrielegalimbertiphoto) on

Διάβασε ακόμα:

Οι Ιταλοί βγήκαν στα μπαλκόνια και συγκίνησαν όλο τον κόσμο | Videos

Photo: Instagram/ gabrielegalimbertiphoto
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved