Αυτή η γλυκιά, αλλήθωρη γάτα, η Belarus, έχει κλέψει την καρδιά όλων. Πέρασε δύσκολα, έπρεπε να μείνει αρκετό καιρό σε καταφύγιο μέχρι να βρει το μόνιμο σπίτι της. 

Πλέον, η Belarus ζει με τη “μαμά” της Rachel που τη φροντίζει και την αγαπά και πλέον, νιώθει ότι είναι η πιο ευτυχισμένη γάτα στον κόσμο! Και όλοι μιλούν για εκείνη.

Είναι ιδιαίτερη και ξεχωριστή και δεν γίνεται κάποιος να μην την αγαπήσει από την πρώτη στιγμή. Κουρνιάζει δίπλα σου και θέλει απλώς μερικά χάδια και παιχνίδι.

Η αλλήθωρη γάτα, Belarus, είναι αξιαγάπητη και η μαμά της πήρε τη σωστή απόφαση όταν την υιοθέτησε απ΄το ένα καταφύγιο ζώων στο Σαν Φρανσίσκο το 2018. Από τότε έγινε ο πιο πιστός της φίλος και την ακολουθεί παντού… απ’την κουζίνα μέχρι και το μπάνιο. «Δεν υπάρχει καμία ιδιωτικότητα με την Belarus στο σπίτι», λέει η μαμά της.

Ο Belarus βοηθά την Rachel στο σπίτι και συμμετέχει σε οτιδήποτε κάνει, σε κάθε δραστηριότητα. Και φυσικά, κουρνιάζει δίπλα της όταν δουλεύει ή όταν απλώς βλέπει τηλεόραση.

Πώς είναι η ζωή με μια γάτα; Φανταζόμαστε κάπως έτσι!

Οι δύο τους μοιράζονται πολλές φωτογραφίες και videos απ’την καθημερινή τους ζωή στο  Instagram και στο Facebook ενώ έχουν και το δικό τους κανάλι στο YouTube.

Αλλά ο Belarus δεν είναι απλώς μια αστεία και χνουδωτή γάτα που φέρνει χαρά στη ζωή της μαμάς της και των followers στα socialmedia. Πολύ περισσότερο, βοηθά στο να μαζευτούν χρήματα για τα καταφύγια ζώων και τα ζώα που το έχουν ανάγκη, διατηρώντας ένα website με μπλούζες που έχουν την γλυκιά μουσούδα της αλλά και άλλα προϊόντα.

Επειδή ο ίδιος γνωρίζει πως είναι να ζεις σε καταφύγιο ζώων, θέλει να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Και το κάνει! Και ο κόσμος την αγαπά λίγο παραπάνω!

Δες κι αυτό:

H υπέρβαρη γάτα που η προσπάθεια της να χάσει κιλά έγινε viral! (Video)