Ποια είναι η μυστική συνταγή για έναν μακροχρόνιο, ευτυχισμένο γάμο; Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από τη Νεμπράσκα την ξέρει σίγουρα καθώς μόλις γιόρτασε την 60ή επέτειο του γάμου του, φορώντας τα ρούχα που φορούσαν όταν παντρεύτηκαν!

Ο 88χρονος Marvin Stone και 81χρονη Lucille Stone φωτογραφήθηκαν απ’ την Katie Autry σε ένα σκηνικό που έμοιαζε σαν να παντρεύονταν τώρα!

Φόρεσαν το νυφικό και το κοστούμι, πήγαν στην εξοχή, χόρεψαν και πόζαραν σαν νιόπαντροι ερωτευμένοι και μας έκαναν να λιώσουμε!

Αυτό το ζευγάρι είναι ένα παράδειγμα αληθινής αγάπης! Όταν η φωτογράφος τους ρώτησε ποιο είναι το μυστικό για να κρατήσουν τόσα χρόνια ευτυχισμένο τον γάμο τους, απάντησαν:

  • Δουλέψτε σκληρά
  • Να είστε ευγενικοί και καλοί ο ένας με τον άλλον
  • Να σκέφτεστε πριν μιλήσετε
  • Βασιστείτε στις δυνάμεις του άλλου για να ξεπεράσετε τις αδυναμίες σας
  • Μείνετε δυνατοί στην πίστη σας

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Το να παραμείνεις 60(!) χρόνια με κάποιον και να είσαι ευτυχισμένος είναι μεγάλη υπόθεση. Σίγουρα δεν είναι όλες οι στιγμές ρόδινες και κάθε ζευγάρι περνάει δύσκολες φάσεις που μπορεί να σκεφτεί ακόμα και τον χωρισμό, αλλά είναι στο χέρι του κάθε μέλους να ξεπεραστούν αυτές οι στιγμές και να επικρατήσει η αγάπη.

Φυσικά, το ζευγάρι ξέχασε να πει και ένα άλλο σημαντικό συστατικό: Τον ρομαντισμό! Ο Marvin Stone και η Lucille Stone δεν έχουν χάσει τον ρομαντισμό τους, παρά τα 60 χρόνια, και η φωτογράφηση που έκαναν για να γιορτάσουν την επέτειό τους είναι η απόδειξη!

Δες το αποτέλεσμα της φωτογράφησης για την 60ή επέτειο του γάμου του ζευγαριού!

60ή επέτειο του γάμου

60ή επέτειο του γάμου

60ή επέτειο του γάμου

60ή επέτειο του γάμου

60ή επέτειο του γάμου

Θυμήσου κι αυτό το θέμα:

Ηλικιωμένα ζευγάρια που φοράνε επιτέλους την κουλούρα, δίνουν μαθήματα ευτυχίας (photos)

Photo credits: katieautryphotography.com