Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι; Αν ακόμη ψάχνεις την απάντηση, δες αυτό το υπέροχο animation και ίσως βρεις την απάντηση που ψάχνεις.

Γιατί δεν είμαστε ευτυχισμένοι; Ένα υπέροχο animation με ποντίκια μας βάζει σε σκέψεις, μας βάζει να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα και τελικά να σκεφτούμε τι αξίζει σε αυτή τη ζωή και τι όχι.

Όλοι ψάχνουμε την ευτυχία και κάνουμε τα πάντα για να τη βρούμε. Ειδικά, στο σύγχρονο κόσμο αναζητούμε την ευτυχία στην καθημερινότητά μας, την κυνηγάμε, την λαχταράμε, την αποζητούμε. Μήπως, όμως, την ψάχνουμε σε λάθος σημεία; Μήπως έχουμε χάσει την ουσία, τον προσανατολισμό μας, τον εαυτό μας;

Αυτό το υπέροχο animation με ποντίκια, από τον Βρετανό καλλιτέχνη Στιβ Κατς, μας θέτει όλους αυτούς τους προβληματισμούς. Παραλληλίζει τα ποντίκια με τους ανθρώπους στον σύγχρονο κόσμο. Τα ποντίκια σε μια πόλη ψάχνουν την ευτυχία στα υλικά αγαθά, στα χρήματα. Το ρίχνουν στο αλκοόλ και στα χάπια αναζητώντας μικρές δόσεις ευτυχίας για να καταλήξουν τελικά να προσγειώνονται απότομα, να ξεκινούν από το μηδέν και να χάσουν τον εαυτό τους.

Κυνηγώντας το χρήμα και τα υλικά αγαθά, καταλήγουμε να είμαστε όλοι μηχανές, να είμαστε ρομπότ, σαν ζόμπι και να χάνουμε το δρόμο μας και τον προορισμό μας.

Και τελικά γιατί δεν μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι; Τι είναι αυτό που μας κρατά μακριά από την ευτυχία; Μήπως είναι ο ίδιος μας ο εαυτός;

Δες το υπέροχο animation που σίγουρα θα σε βάλει σε σκέψεις…

Διαβάστε επίσης:

Το Harvard προτείνει αυτούς τους 6 τρόπους για μια ευτυχισμένη ζωή!