Στο σημερινό επεισόδιο της Δευτέρας (28/10) στο GNTM φωτογράφος θα είναι ο Bill Georgoussis. Για ακόμη, μια φορά η παραγωγή και ο διαγωνισμός επιλέγει έναν καταξιωμένο στο χώρο φωτογράφο και το άγχος για τα κορίτσια μεγαλώνει…

Ο Bill Georgoussis θα είναι ο σπουδαίος καλεσμένος φωτογράφος στο αποψινό επεισόδιο του GNTM. Τα κορίτσια θα πρέπει να φωτογραφηθούν μέσα σε τεράστιες μπάλες σε μια πισίνα.

Θα πρέπει να βρουν την ισορροπία, να δώσουν ωραίες πόζες, να αναδείξουν τα ρούχα τους. Ποιες θα τα καταφέρουν δεν το γνωρίζουμε ακόμη… αλλά όλες θα ποζάρουν στον φακό του Bill Georgoussis και αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλες τις διαγωνιζόμενος.

Ποιος είναι ο Bill Georgoussis;

Ο Bill Georgoussis γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου ολοκλήρωσε το Bachelor of Arts στο RMIT στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τις κινηματογραφικές σπουδές.

Είναι ένας απ’ τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας και οι δουλειές του τον έχουν δει κι έχουν θαυμάσει πολλά μάτια σε όλο τον κόσμο. Έχει ζήσει και εργαστεί στις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας, το Μιλάνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Οι φωτογραφίες του, το έργο του έχει έχει δημοσιευτεί σε διάφορα σπουδαία διεθνή περιοδικά, μεταξύ άλλων Numero, Arena Homme +, Dazed & Confused, γαλλική L’Officiel, Marie Claire, Rolling Stone, Purple Fashion και πολλά άλλα!

Έχει επιμεληθεί διαφημιστικές καμπάνιες για διεθνείς οίκους όπως Topshop στην Αγγλία, Karen Millen, Moet, Chivas Regal και Marlboro Lights.

Bill Georgoussis

Photo:press.ert.gr

Παράλληλα, για περισσότερα από δέκα χρόνια ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής και στενός συνεργάτης της Σοφίας Κοκοσαλάκη, η σχεδιάστρια που δυστυχώς έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή.

Ο Bill Georgoussis είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στην οικογένειά του, κρατά χαμηλό προφίλ και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Το έργο του δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του, φωτογραφίες δυνατές που μιλούν από μόνες τους και μια διαφορετική καλλιτεχνική ματιά που αναδεικνύεται και δεν μπορεί παρά να σε ενθουσιάσει.

Είτε ασπρόμαυρες, είτε πολύχρωμες, οι φωτογραφίες έχουν χαρακτήρα, έχουν τη δική του υπογραφή και τη δική του ξεχωριστή πινελιά.

Φωτογραφίες του Bill Georgoussis που ξεχωρίσαμε

Διαβάστε επίσης:

Σε ποια φάση βρίσκονται τα γυρίσματα του GNTM; Όσα θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο!