Η αγάπη δεν έχει φύλο, εθνικότητα, χρώμα, ηλικία… Η αγάπη δεν έχει κανόνες και όρους. Η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Όλοι μας έχουμε δικαίωμα στην αγάπη και κανείς δεν μπορεί να μας το στερήσει αυτό!

Η καμπάνια της Lacta #actforlove πήρε πολλή αγάπη, αλλά δυστυχώς έλαβε και μηνύματα μίσους. Αυτά τα μηνύματα μίσους, η Lacta αποφάσισε να τα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο για να συνεχίσει την καμπάνια της! Το μίσος έγινε αφίσα και το νέο πείραμα της Lacta μας κάνει για ακόμα μια φορά να τη χειροκροτήσουμε για τον τρόπο που χειρίστηκε τα αρνητικά σχόλια.

Η εταιρεία αποφάσισε να μην αφήσει ανεκμετάλλευτα όλα αυτά τα σχόλια μίσους και τα έκανε αφίσα με τίτλο «Κράτα μόνο την αγάπη».

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! Εμετικό!!!! Να ντρέπεστε. Ουστ. Σ Α Π Ι Λ Α. Ό,τι πιο τραγικό σε διαφήμιση. Άκυρο εφ’ όρου ζωής. Ψοφούλα και καλή ανεργία. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ… ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ», ήταν μερικά απ’ τα σχόλια που περιλαμβάνονται στην αφίσα, τα οποία εξαφανίζονται εάν δώσεις λίγη αγάπη!

Στο κάτω μέρος της viral αφίσας υπάρχει ένα QR code το οποίο μπορούν να σκανάρουν όσοι την βλέπουν ώστε να διαγράψουν τα μηνύματα μίσους!

Και φυσικά, η Lacta αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα για να δει σε πραγματικές συνθήκες πώς αντιδράει ο κόσμος. Με κρυφή κάμερα κατέγραψε τις αντιδράσεις ατόμων που περίμεναν σε στάσεις που είχαν την αφίσα της Lacta, ενώ στις ίδιες στάσεις βρίσκονταν και ηθοποιοί, που άλλοτε υποστήριζαν την καμπάνια, κι άλλοτε έκαναν σχόλια μίσους.

Η αγάπη ή το μίσος επικράτησε; Πάτα play για να μάθεις!

ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ – ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ | Lacta #ActForLove

Φεβρουάριος 2019: 28 διαφορετικά ζευγάρια πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Lacta. Κάποιοι αντιδρούν με οργή στα social media. Καλέσαμε τους Αθηναίους να διαλέξουν τι προτιμούν. Τον θυμό ή την αγάπη; #ActForLove

Gepostet von Lacta am Freitag, 22. März 2019

Δες και αυτό:

Η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα! Οι πρωταγωνιστές της Lacta μιλούν για τον έρωτα (Video)