Πισίνες υπάρχουν πολλές και ωραίες, όμως σαν αυτή καμία και πουθενά.

Η πρώτη πισίνα σε ουρανοξύστη είναι γεγονός και βρίσκεται στο Λονδίνο. Σαν αυτή δεν υπάρχει άλλη, με τέτοια απαράμιλλη θέα μάλιστα καμία. Εσύ τι λες; Θα έμπαινες για μπάνιο σε αυτή την πισίνα;

Πλέον, δεν είναι μόνο το London Eye το μοναδικό μέρος για να απολαύσεις την όμορφη πόλη του Λονδίνου. Η Compass Pools σχεδίασε την πισίνα αυτή για τον ουρανό του Λονδίνου, με σκοπό να αλλάξει τις συνήθειες των ανθρώπων.

πισίνα σε ουρανοξύστη

Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν σχεδιάσει την απόλυτη πισίνα, η οποία θα τοποθετηθεί σε έναν από τους ουρανοξύστες της πόλης, παρέχοντας 360 μοιρών θέα σε ύψος 200+ μέτρων.

Για την κατασκευή της δεν θα χρησιμοποιηθεί γυαλί αλλά ακρυλικό υλικό, με σκοπό να αποκτήσει η πισίνα αυτή ακόμα μεγαλύτερη διαύγεια. Η πισίνα δε θα είναι διάφανη μόνο περιμετρικά αλλά και στη βάση της, επιτρέποντας στους επισκέπτες του κτηρίου να βλέπουν όσα συμβαίνουν στην οροφή του ουρανοξύστη, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, με επίσημο όνομα Infinity Pool.

πισίνα σε ουρανοξύστη

Πώς, όμως, θα μπαίνει ο κόσμος στην πισίνα;

Η εταιρεία έχει προβλέψει και αυτό. Πιο συγκεκριμένα, θα δημιουργήσει μία σπειροειδή σκάλα σε μία ειδική πόρτα υποβρυχίου, η οποία θα ανυψώνεται όταν κάποιος θέλει να εισέλθει. Πόσο εντυπωσιακό; Φαντάζεσαι να έχεις μία τέτοια θέα την ώρα που απλά κάνεις μπάνιο;

πισίνα σε ουρανοξύστη

Νομίζω πως την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς το Λονδίνο θα πρέπει να περάσεις μία βόλτα κι από αυτόν τον υπέροχο ουρανοξύστη με την καλύτερη οροφή και θέα. Μην ξεχάσεις, φυσικά, να πάρεις μαζί σου μαγιό και κινητό για insta stories!

Διάβασε ακόμα:

Οι διαφορετικοί (ξεκαρδιστικοί) τρόποι για να βουτήξεις σε μια πισίνα! | Video

Photos: Compass Pools