Επιτέλους μπορούμε να δούμε τις υπέροχες αφίσες της ταινίας «Dumbo» του Tim Burton και το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι πλέον ανυπομονούμε να την δούμε στους κινηματογράφους ακόμα πιο πολύ!

Τον Νοέμβριο είδαμε το πρώτο trailer του «Dumbo», της live-action εκδοχής της ταινίας της Disney του 1941 και τώρα μπορούμε να δούμε τις υπέροχες αφίσες που προμηνύουν ότι αυτή θα είναι μια ταινία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Τις αφίσες δημοσίευσε το Entertainment Weekly και όπως αρμόζει σε μια ταινία με σκηνοθέτη τον Tim Burton αυτές είναι γεμάτες από έντονα χρώματα και στοιχεία που θυμίζουν απλά καθαρή μαγεία και περιβάλλον που συναντά κανείς σ’ ένα τσίρκο.

Η ταινία επιστρέφει στους κινηματογράφους μετά από 78 ολόκληρα χρόνια στις 29 Μαρτίου, ενώ αυτή διηγείται την ιστορία του Dumbo, ενός ελέφαντα που γεννήθηκε με ασυνήθιστα μεγάλα αυτιά. Αναγκάζεται ν’ αποχωριστεί απ’ τη μητέρα του και οι άλλοι ελέφαντες τον αποφεύγουν και τον κοροϊδεύουν γιατί είναι διαφορετικός. Δεν ξέρουν, όμως, ότι ο Dumbo δεν είναι απλά ένας συνηθισμένος ελέφαντας γιατί αυτός μπορεί να πετάξει!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Colin Farrell, Michael Keaton, Eva Green και ο αγαπημένος Danny DeVito, ενώ η ιστορία του Dumbo αναμένεται να κάνει μικρούς και μεγάλους να κλάψουν, να συγκινηθούν και να καταλάβουν επιτέλους ότι το να είσαι διαφορετικός είναι ένα χάρισμα κι όχι μειονέκτημα!

Σημειώνεται ότι η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαρτίου με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D!

Δείτε ξανά το υπέροχο trailer:

Ο αγαπημένος Ντάμπο είναι όλος… αυτιά και με μια τεράστια καρδιά | Δες το trailer

Photo: Disney