Είναι γάτα ή σκύλος; Δες τις φωτογραφίες κι αποφάσισε!

LIKE US ON FACEBOOK

Προτιμάς τα σκυλιά ή τα γατιά; Αν είσαι 50-50 τότε αυτό μάλλον θα ήταν το καλύτερο κατοικίδιο για σένα. Είναι γάτα ή σκύλος; Μη βιαστείς να απαντήσεις αν δεν δεις όλες τις φωτογραφίες.

Γάτα ή σκύλος; Μπορεί να μην το περίμενες αυτό… αλλά κατά κάποιον τρόπο υπάρχει ένα πλάσμα που είναι και τα δύο. Υπάρχει ένα σκυλί που μοιάζει με γάτα στο Βιετνάμ και ίσως είναι η απάντηση στην αιώνια ερώτηση “γάτα ή σκύλος” και στις “διαμάχες” μεταξύ των ανθρώπων αναφορικά με το ποιο κατοικίδιο προτιμούν.

Οι άνθρωποι έσπευσαν να μοιραστούν θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τη φυλή αυτού του ζώου και ο καθένας έδωσε τη δική του απάντηση για το τι μπορεί να είναι αυτό το ζώο.

Γάτα ή σκύλος

Μήπως μπορείς να σκεφτείς τι είναι αυτό το πλάσμα; Ακόμη κι αν πολλοί δεν μπορούν ακριβώς να προσδιορίσουν τι είναι, τείνει να γίνει celebrity στο Βιετνάμ ενώ οι φωτογραφίες του κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το επικρατέστερο είναι πως πρόκειται για σκύλο Hmong, μια πολύ αρχαία φυλή σκύλων στο Βιετνάμ. Σύμφωνα με το περιοδικό Asia Life Magazine, τα συγκεκριμένα σκυλιά θεωρούνται εξαιρετικά για το κυνήγι, είναι φύλακες και έχουν εξαιρετική δύναμη και νοημοσύνη.

Γάτα ή σκύλος
Γάτα ή σκύλος

Ο σκύλος Hmong προέρχεται από την ορεινή περιοχή του βόρειου Βιετνάμ. Είναι γνωστός για την χαριτωμένη εμφάνιση, είναι πολύ πιστό και αγαπησιάρικο ζώο όπως και αρκετά κοινωνικό.

Πάντως, αναφορικά με την αιώνια διαμάχη οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως αν είσαι άνθρωπος που προτιμάς περισσότερο τις γάτες από τους σκύλους, τότε αυτό μπορεί να μην είναι απλά θέμα προτίμησης αλλά και προσωπικότητας.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, ένα άτομο που προτιμά τα σκυλιά κι επιλέγει να τα έχει ως κατοικίδια είναι λιγάκι πιο ζωηρό, του αρέσει να βγαίνει έξω, να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους.

Από την άλλη, αν είσαι περισσότερο εσωστρεφής και ευαίσθητος, αν προτιμάς να μείνεις σπίτι και να διαβάζεις ένα βιβλίο, τότε η γάτα ίσως είναι η δική σου προτίμηση.

Σε γενικές γραμμές, οι ψυχολόγοι αναφέρουν πως τα περιβάλλοντα στα οποία ζούμε, οι προτιμήσεις μας αλλά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας συνδέονται. Και ως αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να επιλέγουμε ένα κατοικίδιο που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο ζωής μας.

Δες κι αυτό:

Ένας σκύλος και μια γάτα ταξιδεύουν τον κόσμο παρέα και οι φωτογραφίες τους είναι απλά πανέμορφες!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved