Η παγκόσμια εξάπλωση του κορονοϊού έχει φέρει μια σειρά από αλλαγές στη ζωή μας, και φυσικά μια απ’ αυτές τις αλλαγές είναι ότι, στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία όλων μας, έχουν ακυρωθεί όλες οι συναυλίες και οι εκδηλώσεις. Μια υπέροχη πρωτοβουλία, όμως, έχει ξεκινήσει και η καραντίνα μας γίνεται λίγο πιο υποφερτή!  Διάσημοι τραγουδιστές δίνουν συναυλία απ’ το σπίτι τους μέσα απ’ το Instagram!

Ποιοι διάσημοι τραγουδιστές δίνουν συναυλία απ’ το σπίτι τους;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Chris Martin έκανε μια έκπληξη στο κοινό του: Τραγούδησε κι έπαιξε μουσική live στο Instagram!

Γεια σε όλους. Ελπίζω εσείς και η οικογένειά σας να είστε ασφαλείς και υγιείς. Αν κάποιος έχει όρεξη για κουβέντα και μουσική, θα κάνω ένα livestream μέσω του Instagram των Coldplay σε περίπου 30 λεπτά (13:00 στο Λος Άντζελες, 20:00 στο Λονδίνο). Με αγάπη CM #TogetherAtHome

Για 30 λεπτά, ο frontman των Coldplay τραγούδησε live μεγάλες επιτυχίες του γκρουπ, ενώ παράλληλα αφηγήθηκε ιστορίες για τα τραγούδια.

Το account στο Instagram με τις καλύτερες ιδέες για το τι να κάνεις στο σπίτι!

Ο Chris Martin έδωσε έμπνευση και σε άλλους καλλιτέχνες, με τον John Legend να παίρνει τη σκυτάλη και να δίνει ραντεβού με όλους στο Instagram του!

Ο φίλος μου ο Chris Martin έκανε ένα υπέροχο μικρό live από το σπίτι σήμερα. Θα κάνω ένα κι εγώ αύριο στη 13:00 (ώρα Αμερικής) Τα λέμε σύντομα. Θα προσπαθήσουμε να το περάσουμε αυτό μαζί! #TogetherAtHome

Και ο Keith Urban ακολούθησε το παράδειγμα, κάνοντας ένα 30λεπτο live στο Instagram μέσα απ’ την αποθήκη όπου έχει τον εξοπλισμό του.

Ήταν να παίξω απόψε και απλά σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να παίξω έτσι κι αλλιώς. Ακόμα κι αν δε μπορούμε να είμαστε μπροστά από όλους εσάς απόψε, θέλω να μπορώ να παίξω μερικά τραγούδια και να φέρω λίγη διασκέδαση στις οθόνες σας

Η Pink απ’ την πλευρά της δημοσίευσε ένα video, λέγοντας πως παραδίδει δωρεάν συναυλία και μαθήματα πιάνου!

Δωρεάν συναυλία παύλα μαθήματα πιάνου μέσα από την καρδιά μου για εσάς. Πρόβες στο Make You Feel My Love

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να δούμε κι άλλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας να στηρίζουν την πρωτοβουλία και να μας κάνουν παρέα, ενώ καθόμαστε στον καναπέ μας και τους απολαμβάνουμε να τραγουδάνε!

Δες ακόμα:

Οι πιο διάσημοι Έλληνες έρχονται στο σαλόνι μας την περίοδο της καραντίνας