Διάσημοι (χαζό)μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα για τις κόρες τους! Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Η σχέση μπαμπάς και κόρης είναι μοναδική, είναι ιερή. Κι ενώ οι περισσότεροι άντρες θέλουν να κάνουν γιο, μόλις κάνουν κόρη «κλειδώνουν». Διάσημοι μπαμπάδες με τις κόρες τους σε πολύ γλυκιές στιγμές.

Οι διάσημοι μπαμπάδες με τις κόρες τους μας δείχνουν μια άλλη πτυχή του εαυτού τους και μας παραδίδουν μερικά μαθήματα. Προς όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω και όλες τις κόρες. Μια σχέση ιδιαίτερη, μοναδική, μια σχέση ζωής!

Οι διάσημοι μπαμπάδες με τις κόρες τους

Κάνε το άλογο τώρα που μπορείς

Its Labor Day. One of my favorite holidays as we celebrate the blue collar American worker and their contributions to our country thru labor and sweat. In the spirit of Labor Day, I had an amazing philosophical conversation w/ my baby girl about the value of hard work and how respect is given when it’s earned. I told her, «Baby girl when you grow up, you get out there and dent the universe thru hard work and sweat. And always make sure you do it in a positive way with class, dignity and respect». She responded by poo’ing on me in this moment as she plays her favorite game, «Drum time on daddy’s big head». It was a good talk.💯 #HappyLaborDay #TheJohnsons #GoodTalksWithDaddy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις

Αν είσαι νέος μπαμπάς ξέρεις πολύ καλά πως μόνο τώρα μπορείς να το κάνεις. Τώρα που η πλάτη σου είναι γερή και η κόρη σου είναι ακόμη μικροσκοπική.

Γίνε ο ήρωάς της

Θέλει την υποστήριξή σου όλη την ώρα, για όλη της τη ζωή. Θα μεγαλώσει και θα αρχίσει να ψάχνει για έναν ήρωα. Και θα είσαι εσύ αυτός ο ήρωας. Χωρίς να χρειάζεται να φοράς κόκκινη μπέρτα.

Πες της πόσο όμορφη είναι

Πες της το ξανά και ξανά. Γιατί όταν μεγαλώσει πολλοί θα προσπαθήσουν να την πείσουν για το αντίθετο.

Απόλαυσε κάθε στιγμή μαζί της

Σήμερα περπατάει με το ζόρι, αύριο θα της δώσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου και πριν το καταλάβεις θα κατακτήσει τον κόσμο. Και θα θυμάται κάθε στιγμή σας κι αυτό είναι ανεκτίμητο.

Μην ξεχνάς να την αγκαλιάζεις

Easter Friday gets better 😍

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Μόνο έτσι θα την ανακουφίσεις από το κλάμα!

Να είσαι πάντα μαζί της

My everything

A post shared by Yeezus. (@privatekanye) on

Δεν χρειάζεσαι κανέναν σημαντικό λόγο για να περάσεις χρόνο με την κόρη σου. Δώσε σημασία σε αυτά που την νοιάζουν, δείξε το ενδιαφέρον σου.

Έχει τόσα ταλέντα όσο και ένα αγόρι

Μπορεί να κάνει ακριβώς ό,τι κάνει και ένα αγόρι. Κι εσύ πρέπει να της το θυμίζεις και να την ενθαρρύνεις κάθε μέρα!

Όταν μάθει να φιλάει, θα σε γεμίσει φιλιά

Και υπάρχει τίποτα καλύτερο από αυτό;

Θα σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι

#Repost from @hsmithandco great photo from @hsmithandco

A post shared by Mark Ruffalo (@markruffalo) on

Γι΄αυτό μην αργήσεις. Γιατί δεν θα «κλείσει» μάτι αν δεν σε ακούσει να μπαίνεις στο σπίτι και να της δίνεις ένα φιλί για καληνύχτα!

Η πατρότητα είναι καθήκον σου

First Father's Day with my girls!

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Είναι καθήκον και προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δεις ποδόσφαιρο ή τηλεόραση, δεν θα ασχοληθείς με τη δουλειά σου και τα χόμπι σου. Αλλά η κόρη σου είναι προτεραιότητα!

Διαβάστε επίσης:

Η αγάπη πατέρα και κόρης μέσα από σκίτσα που θα σε συγκινήσουν (Photos)

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved