Η εγκυμοσύνη προκαλεί πολλά ανάμεικτα συναισθήματα, όπως χαρά, λύπη, ανυπομονησία, ενθουσιασμό και φυσικά… κιλά! Φωτογραφίες από διάσημες μαμάδες πριν και μετά την εγκυμοσύνη.

Το γυναικείο σώμα αλλάζει και κυρίως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η διαφορά είναι αισθητή. Και η αλήθεια είναι πως οι celebrities, ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα για να επιστρέψουν γρήγορα στα κιλά τους και να διατηρήσουν τη φόρμα τους. Παρακάτω θα δεις φωτογραφίες από διάσημες μαμάδες πριν και μετά την εγκυμοσύνη.

Είναι σημαντικό κάθε μαμά να αγαπά και να αγκαλιάζει το σώμα της πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη. Κι εξίσου σημαντικό να την υποστηρίζουν και να την αγαπάνε οι άνθρωποι που έχει στο πλευρό της.

Φωτογραφίες από διάσημες μαμάδες… πριν και μετά!

Jennifer Lopez

διάσημες μαμάδες

Η Jennifer Lopez το ευχαριστήθηκε στην εγκυμοσύνη της, ειδικά τους πρώτους μήνες. Αργότερα, όμως, ξεκίνησε το καθημερινό περπάτημα, το κολύμπι και την ποδηλασία. «Είναι σημαντικό να κάνεις διάφορες ασκήσεις μαζί, έτσι ώστε να μπορεί να τις υιοθετήσει το σώμα και να δεις αποτέλεσμα», είπε η ίδια.

Halle Berry

διάσημες μαμάδες

Η όμορφη ηθοποιός πήρε 15 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα να περπατήσει στο κόκκινο χαλί. Έτρωγε μικρά γεύματα κάθε 4 ώρες και απέφευγε τα τηγανητά και τη ζάχαρη. Το αγαπημένο της πιάτο ήταν η ψαρόσουπα ενώ κάθε γεύμα της είχε και λαχανικά.

Alessandra Ambrosio

διάσημες μαμάδες

Η διατροφή της είχε μικρές ποσότητες, καστανό ρύζι και πολλές σαλάτες. Το μοντέλο της Victoria Secret έχασε 20 κιλά σε μόλις 3 μήνες μετά τη γέννα.

Mariah Carey

διάσημες μαμάδες

Η Mariah Carey έχασε τουλάχιστον 30 κιλά μετά τη γέννηση των διδύμων της! «Αν υποθέσουμε ότι κάποιο από αυτό το βάρος οφείλεται στην κατακράτηση υγρών, η απώλεια των κιλών της Carey είναι υγιής και εφικτή», είχε αναφέρει η εκπρόσωπός της.

Jessica Alba

διάσημες μαμάδες

Η Jessica Alba πήρε 15 κιλά στην κόρη της, Honor. Με σκληρή δουλειά και γυμναστική, επανήλθε πολύ γρήγορα. Και στις δύο περιπτώσεις, δηλώνουμε fans της!

Beyoncé

διάσημες μαμάδες

Η Beyoncé είναι μαμά τριών παιδιών. Ξέρει να χορεύει σχεδόν καλύτερα από όλες και πάντα τα δίνει όλα πάνω στη σκηνή. Η ίδια προσέχει τον εαυτό της και τον αγαπά και όπως δήλωσε έχασε τα περισσότερα κιλά από τον θηλασμό, κάτι που ενθαρρύνει και τις άλλες γυναίκες να κάνουν.

Heidi Klum

διάσημες μαμάδες

H Heidi Klum πήρε 15 κιλά και ήταν εντυπωσιακή! Τα κιλά αυτά τα έχασε με γυμναστική, ενώ πρόσεχε πολύ τη διατροφή της. Δεν κατανάλωνε αλκοόλ, δεν έτρωγε ψωμί και απέφευγε γενικά τους υδατάνθρακες, αγαπά το μπρόκολο, το κοτόπουλο, τα μανιτάρια και τα αυγά!

Διαβάστε επίσης:

Το σώμα της γυναίκας μετά την εγκυμοσύνη… όπως είναι στην πραγματικότητα! | Photos