Ο γάμος σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα και αυτό λίγο-πολύ το γνωρίζουν όλοι. Υπάρχουν γάμοι που έχουν διαλυθεί μέσα σε λίγες ώρες (ναι έχει συμβεί και αυτό) και γάμοι που διαρκούν για πάντα. Ποιοι διάσημοι γάμοι έχουν κρατήσει.. μια ζωή;

Το να χτίσεις μια δυνατή σχέση είναι εξαιρετικά δύσκολο και υπάρχει ένα φαινόμενο που έχουμε παρατηρήσει πως στο χώρο των celebrities οι σχέσεις διαλύονται λιγάκι πιο εύκολα. Όμως, ποιοι διάσημοι γάμοι έχουν κρατήσει μια ζωή;

Υπάρχουν γάμοι στο χώρο της showbiz που έχουν κρατήσει για πολλά χρόνια και διατηρούν την αγάπη τους ζωντανή ακόμη και σήμερα.

Ποιοι διάσημοι γάμοι έχουν κρατήσει στον χρόνο;

Salma Hayek: 10 χρόνια γάμου

διάσημοι γάμοι

Η Salma γνώρισε τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία François-Henri Pinault, στη Βενετία το 2006. Παντρεύτηκαν το 2009 και είναι ακόμη μαζί!

Beyonce και Jay Z: 10 χρόνια μαζί

διάσημοι γάμοι

Η ιστορία τους είναι λίγο-πολύ γνωστή. Το 2002 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά ενώ ο Jay Z εμφανίστηκε και στο Crazy in Love της Beyonce. Παντρεύτηκαν το 2008 και μπορεί να έχουν περάσει και κακές στιγμές αλλά είναι ακόμη μαζί. Άλλωστε ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα.

Jessica Alba: 10 χρόνια γάμου

διάσημοι γάμοι

Η Jessica Alba και ο Cash Warren ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004, ενώ τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Η ηθοποιός θεωρεί πως το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση είναι να περνάς όσο περισσότερο χρόνο μπορείς με τον σύντροφό σου και να δημιουργείς μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Claudia Schiffer: 17 χρόνια παντρεμένη

διάσημοι γάμοι

Η Claudia παντρεύτηκε τον παραγωγό  Matthew Vaughn 16 μήνες αφού γνωρίστηκαν! Και τώρα είναι 17 χρόνια μαζί! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

Catherine Zeta-Jones: 19 χρόνια παντρεμένη

διάσημοι γάμοι

Η Catherine Zeta-Jones συνάντησε τον Michael Douglas, τον Αύγουστο του 1998 και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Και είναι ακόμη μαζί κι ερωτευμένοι.

Sarah Jessica Parker: 22 χρόνια παντρεμένη

διάσημοι γάμοι

Η Sarah γνώρισε τον Matthew Broderick σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη το 1991. Έβγαιναν για 6 χρόνια και αποφάσισαν να παντρευτούν. Η ηθοποιός πιστεύει πως οι σύζυγοι θα πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον και να μην έχουν τον ανταγωνισμό μέσα τους, αν θέλουν μια υγιή σχέση.

Cate Blanchett: 23 χρόνια παντρεμένη

διάσημοι γάμοι

Η Cate Blanchett και ο Andrew Upton συναντήθηκαν στο Syndey το 1996 όταν σπούδαζε στο National Institute of Dramatic Arts. Ένα χρόνο μετά… παντρεύτηκαν!

Meryl Streep: 41 χρόνια γάμου

διάσημοι γάμοι

Ρεκόρ! Το 1978 η Meryl πέρασε μια δύσκολη φάση στη ζωή της και τότε βρήκε βοήθεια στον φίλο του αδερφού της, Don Gummer. Και τελικά.. παντρεύτηκαν. Η Meryl πάντα μοιράζεται τα προβλήματά της και τους φόβους της με τον σύζυγό της και θεωρεί πως αυτό είναι το κλειδί για μια καλή σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Όταν οι celebrities κοιτούν στα μάτια τον μικρό τους εαυτό… | Photos