Δες τι κάνει η γάτα σου όσο κοιμάσαι και δεν θα το πιστεύεις! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Γνωρίζουμε πως οι γάτες είναι περίεργα πλάσματα, αλλά όταν θέλουν είναι και πολύ αγαπησιάρες. Τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι; Ένας ιδιοκτήτης είχε την απορία και αποφάσισε να το εξερευνήσει!

Οι γάτες μπορεί να κοιμούνται όλη μέρα, αφού απολαμβάνουν 12 με 16 ώρες ύπνου και λιγάκι τις ζηλεύουμε. Τι κάνουν, όμως, τα βράδια και πόσο ήσυχες είναι; Τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι;

Μπορεί να μη το γνωρίζεις αλλά οι γάτες είναι νυκτόβιες και το βράδυ στήνουν «πάρτι» στο σπίτι ενώ εσύ κοιμάσαι. Περίπου δηλαδή. Σίγουρα, προσαρμόζουν τις συνήθειες ύπνου με τον ιδιοκτήτη τους, τις περισσότερες τουλάχιστον φορές, ενώ άλλα βράδια έχουν όρεξη για παιχνίδι ενώ εσύ κοιμάσαι.

Ένας ιδιοκτήτης γάτας από την Ταϊλάνδη, θέλησε να μάθει τι κάνει η γάτα του ενώ εκείνος κοιμάται και μάλιστα θέλησε να το δημοσιοποιήσει για να έχουν και οι υπόλοιποι το νου τους ή απλά να ταυτιστούν. Και ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό;

Έβαλε μια κάμερα για να καταγράφει τις κινήσεις της γάτας τους ενώ ο ίδιος κοιμόταν ελαφρώς! Όπως μπορείς να φανταστείς το αποτέλεσμα ήταν ορισμένες αστείες και γλυκιές στιγμές με τη γάτα του ενώ εκείνος κοιμόταν.

Τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι; Δες τις φωτογραφίες!

τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι

τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι

Οι περισσότερες γάτες θα ξυπνήσουν τουλάχιστον δύο φορές, αν όχι περισσότερο τη νύχτα … όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες.

τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι

τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι

Σίγουρα θα έχεις ακούσει κι εσύ γάτες να βγάζουν ορισμένους περίεργους ήχους τα βράδια… Αυτές οι κραυγές μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους, όπως τα γηρατειά, το άγχος, τα ιατρικά προβλήματα ή απλά πλήξη!

H γάτα μπορεί να διακόπτει τον ύπνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτό ίσως είναι ένα πρόβλημα. Ένα καλό βήμα θα ήταν πάντως να δοκιμάσεις να ταΐσεις τη γάτα σου πριν τον ύπνο, αφού συνήθως τείνουν να κοιμούνται αφού έχουν απολαύσει ένα μεγάλο γεύμα.

τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι

τι κάνει η γάτα ενώ κοιμάσαι

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχει λόγος που δεν πρέπει να παίρνεις αγκαλιά τη γάτα σου!

Photo: Lauren Kay/ Unsplash
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved