Τι πιο όμορφο από το να βλέπουμε τα ζώα της φύσης να παίζουν μεταξύ τους με μια αγνότητα που ο άνθρωπος πια έχει χάσει!

Ένα τέτοιο όμορφο θέαμα μας χάρισε η οργάνωση προστασίας της άγριας ζωής, δίνοντάς μας στη δημοσιότητα ένα βίντεο με δελφίνια και φάλαινες να παίζουν παρέα. Ποιος θα το φανταζόταν ότι κάπου στην Ιρλανδία τα ζώα της θάλασσας επικοινωνούν με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, το αγνό παιχνίδι!

Πιο συγκεκριμένα, η οργάνωση αυτή κατέγραψε με drone ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο με ένα κοπάδι δελφινιών να παίζει με μεγάπτερες φάλαινες. Το σκηνικό εκτυλίσσεται στην ακτή της Ιρλανδίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πλάνο καταγράφηκε από την Ιρλανδική Ομάδα για τις Φάλαινες και τα Δελφίνια (IWDG) σε ερευνητικό ταξίδι τον περασμένο μήνα. Ο Σον Ο’ Κάλαχαν, επιστημονικό στέλεχος της οργάνωσης IWDG, κατέγραψε το στιγμιότυπο για την ομάδα του στο πλαίσιο των προσπαθειών εύρεσης πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητα των φαλαινών στα ιρλανδικά νερά και πράγματι αυτό που βρήκε είναι υπέροχο και άξιο προσπάθειας και δουλειάς.

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε τέσσερις φάλαινες να ανεβαίνουν στην επιφάνεια του ωκεανού και να σχηματίζουν πίδακες νερού με την εκπνοή τους. Γύρω από αυτά τα γιγάντια θαλάσσια ζώα κολυμπούν και ελίσσονται περίπου δέκα δελφίνια. Στη συνέχεια, οι φάλαινες εξαφανίζονται, αφού κατεβαίνουν στα βάθη του Ατλαντικού.

Το πλάνο που κατέγραψε η ομάδα αυτή είναι πραγματικά εκπληκτικό και αξίζει να το δεις, είτε ασχολείσαι με τα όμορφα αυτά θαλάσσια θηλαστικά, είτε όχι. Άλλωστε, δεν βλέπουμε κάθε μέρα τέτοια πρωτότυπα και ξεχωριστά βίντεο με δελφίνια και φάλαινες να παίζουν ήρεμα και αγνά μεταξύ τους. Η φύση για ακόμα μία φορά δημιούργησε ένα πολύ όμορφο σκηνικό, που είναι άξιο θαυμασμού!

Δες ακόμα:

Σέρφερ VS δελφίνια: Ποιος έκλεψε την παράσταση; | Video