Δείτε το επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν Game of Thrones!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο καιρός πλησιάζει… Η 14η Απριλίου δεν φαίνεται τόσο μακριά κι εμείς σκεφτόμαστε απλά ότι είμαστε στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της όγδοης και τελευταίας σεζόν του Game of Thrones!

Δείτε το επίσημο trailer της τελευταίας σεζόν Game of Thrones, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις σήμερα, Τρίτη.

Game of Thrones: Season 8 – Official Trailer (HBO)

The trailer is here.

Gepostet von Game of Thrones am Dienstag, 5. März 2019

Στο μεταξύ, επικρατεί μεγάλη μυστικότητα από το δίκτυο HBO για τα επεισόδια που πρόκειται θα προβληθούν και φυσικά φυλάσσεται σαν θησαυρός το μεγάλο φινάλε!

Ο David Benioff, ένας εκ των σεναριογραφών της σειράς, είχε δηλώσει σχετικά με το τέλος του Game of Thrones:

Θέλουμε ο κόσμος να το αγαπήσει. Είναι κάτι που σημαίνει πολλά για μας. Ξοδέψαμε 11 χρόνια σε αυτή τη δουλειά.Επίσης γνωρίζουμε πως ό,τι και να κάνουμε, ακόμη κι αν είναι η πιο καλή επιλογή, συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων θα μισήσουν τις καλύτερες απ’ όλες τις πιθανές εκδοχές. Δεν υπάρχει καμία εκδοχή όπου όλοι θα συμφωνήσουν. Αυτό είναι μια πιθανότητα που δεν υπάρχει. Ελπίζω τα επιχειρήματα να είναι υπέρ μας όπως έγινε με το φινάλε του “Breaking Bad”. H συζήτηση να στραφεί γύρω από το αν είναι κάτι που αξίζει τον βαθμό Α ή τον βαθμό Α+. Από την αρχή είχαμε πει περίπου πως θα τέλειωνε η σειρά. Μια καλή ιστορία δεν είναι καλή αν έχεις ένα κακό τέλος. Φυσικά και ανησυχούμε

Στην Ελλάδα, θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τη μεγάλη πρεμιέρα στη Nova, την ώρα που θα παίζει στην Αμερική, την Κυριακή 14 Απριλίου, στις 4 μετά τα μεσάνυχτα και με ελληνικούς υπότιτλους, ενώ θα προβληθεί και τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 22.00.

Ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones περιλαμβάνει 6 επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται σε εβδομαδιαία βάση.

Διαβάστε ακόμα:

Οι νέες αφίσες του Game of Thrones κάνουν spoiler για μια επιστροφή που δεν περιμέναμε!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved