Χορεύει ή αιωρείται; Δώσε προσοχή στα πόδια του!

LIKE US ON FACEBOOK

Πολλοί χορευτές μας εντυπωσιάζουν με τις ικανότητές τους και αναρωτιόμαστε αν έχουν οστά στο σώμα τους! Αυτός ο χορευτής αιωρείται…ή έτσι φαντάζει στο δικό μας μυαλό. Δώσε προσοχή στα πόδια του.

Ο χορός είναι τρόπος έκφρασης και μας αρέσει. Είτε να τον παρακολουθούμε, είτε να ανεβαίνουμε εμείς στην «πίστα» και να χορεύουμε! Αυτός ο χορευτής αιωρείται κι εμείς αναρωτιόμαστε αν έχει…οστά!

Ανεβάζει τα βιντεάκια του σε Facebook και Instagram και εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους. Όλοι υποκλίνονται στις χορευτικές τους ικανότητες και όσοι προσπάθησαν να τον αντιγράψουν απλά απέτυχαν.

Με τον χορό του περνά σημαντικά μηνύματα. Όπως για την ψυχική υγεία και τη σημαντικότητά της. Με τον παρακάτω χορό, τα δύο αγόρια θέλησαν να δείξουν τις μάχες που πολλοί δίνουν με την κατάθλιψη, το άγχος και άλλες σοβαρές ψυχικές ασθένειες. «Θυμηθείτε ένα πράγμα: Όσο πιο δύσκολα πέφτεις, τόσο πιο ψηλά θα πηδήξεις», γράφει στη λεζάντα του παρακάτω video. Αυτός είναι ο δικός του τρόπος έκφρασης και είναι μοναδικός.

Ο τρόπος με τον οποίο συγχρονίζονται τα χέρια και τα πόδια, παράλληλα με τη μουσική που παίζει είναι απίστευτος!

Δώσε προσοχή στα πόδια!!

Σίγουρα είναι θέμα εξάσκησης και σκληρής δουλειάς, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βγαίνει από την ψυχή του. Το πιστεύει, το υποστηρίζει και το αγαπά. Και το αποτέλεσμα είναι τόσο υπέροχο που δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω του.

Κι αν πάντα ήθελες να χορεύεις, καντο. Κάνει καλό στην υγεία σου και την ψυχολογία σου.

Έτσι θα το κάνεις πιο εύκολα:

  1. Βγάλε τα παπούτσια σου ώστε να νιώσεις πιο άνετα! Όταν τα πόδια σου έρχονται σε επαφή με το ξύλινο πάτωμα ή την μοκέτα ο οργανισμός σου παίρνει μήνυμα ότι είναι συνδεδεμένος με το έδαφος και νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.
  2. Χαμήλωσε τα φώτα για να δημιουργήσεις πιο ωραία και ήρεμη ατμόσφαιρα. Έτσι θα αισθανθείς ακόμα πιο μεγάλη ασφάλεια και πως κανείς δεν μπορεί να σε δει και να σε κρίνει με αποτέλεσμα να μπορείς να συγκεντρωθείς πολύ πιο εύκολα στον εαυτό σου!
  3. Βάλε στόχο. Πες πως θέλεις να αισθάνεσαι όσο χορεύεις  και επικεντρώσου σ αυτό! Έτσι το μυαλό σου θα έχει με κάτι να ασχολείται και δεν θα απασχολείται με όλα τα υπόλοιπα που σε προβληματίζουν!
  4. Βάλε ένα τραγούδι που αγαπάς! Στόχος είναι η μελωδία να σε ανεβάσει ψυχολογικά και να μην σε απασχολούν οι στίχοι! Να χορέψεις στο ρυθμό χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα και χωρίς να σκεφτείς πως θα το έκαναν οι επαγγελματίες χορεύτριες! Άσε την μουσική να μπει μέσα σου και να συνεργαστεί με το μυαλό σου για να αδειάσει από τα άγχη!
  5. Κλείσε τα μάτια σου και άσε τον ρυθμό να παρασύρει το σώμα σου. Μη φοβάσαι να απελευθερωθείς! Άσε την ενέργεια σου να κατακλύσει τον χώρο και να ζεστάνει τόσο τον χώρο όσο και τον εαυτό σου!

Δείτε επίσης:

Αυτό το μωρό χορεύει σίγουρα καλύτερα από εσένα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved