Οι φιλανθρωπίες των celebrities άλλες φορές γίνονται γνωστές κι άλλες όχι! Αλλά πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο που ενδιαφέρονται περισσότερο για τον συνάνθρωπο και όχι τόσο για τα χρήματα!

Οι φιλανθρωπίες των celebrities ορισμένες φορές μας κάνουν να μη χάνουμε την ελπίδα μας για τον κόσμο. Ορισμένοι προσφέρουν τα χρήματά τους, άλλοι ιδρύουν κάποια μη κερδοσκοπική οργάνωση, χρησιμοποιούν τη φήμη τους για καλό σκοπό, εργάζονται εθελοντικά.

Ο καθένας βοηθά με τον τρόπο του και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Φιλανθρωπίες των celebrities που δεν γνωρίζαμε

JK Rowling

Φιλανθρωπίες των celebrities

Η συγγραφέας του Harry Potter, είναι και η γυναίκα που ίδρυσε το Lumos το 2014.

Ο σύλλογος εργάζεται κυρίως με παιδιά και τους προσφέρει ένα καλύτερο μέλλον. Μέσα από αυτό η J. K Rowling υποστηρίζει μια σειρά από άλλες αιτίες που έχουν να κάνουν με τον κοινωνικό αποκλεισμό και επικεντρώνεται κυρίως σε γυναίκες, παιδιά και νέους ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Elton John

Φιλανθρωπίες των celebrities

Ο Elton John έχει δει πολλούς φίλους του να πεθαίνουν από τον ιό HIV/AIDS και ίδρυσε το Elton John AIDS Foundation (EJAF) το 1992 για να προσπαθήσει να σταματήσει την εξάπλωση της ασθένειας στον κόσμο.
Κάθε χρόνο, ο θρύλος της μουσικής ανοίγει το σπίτι του σε εκατοντάδες διασημότητες στο “White Tie and Tiara” για να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα.

Emma Watson

Φιλανθρωπίες των celebrities

Η Emma Watson δώρισε 1 εκ. λίρες στο Ταμείο Δικαιοσύνης και Ισότητας του Ηνωμένου Βασιλείου για μια νέα εκστρατεία που στοχεύει στο να βοηθήσει τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης. Και αυτό μας κάνει να τη θαυμάζουμε ακόμη περισσότερο.

Adele

Φιλανθρωπίες των celebrities

Κατά τη διάρκειας ενός διαλείμματος απ’ τη μουσική το 2017, η Adele αφιέρωσε πολύ χρόνο στις φιλανθρωπίες. Τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου, βρέθηκε στον Grenfell Tower για να παρηγορήσει τους ανθρώπους, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο.

Ellen DeGeneres

Φιλανθρωπίες των celebrities

H Ellen DeGeneres υποστηρίζει πολυάριθμους οργανισμούς και έχει κερδίσει πολλά βραβεία για τις φιλανθρωπικές δράσεις της. Πρόσφατα, η DeGeneres έμαθε για μια οργάνωση που ονομάζεται The Gentle Barn, ένα σπίτι και ένα νοσοκομείο για ζώα που έχουν κακοποιηθεί. Στην ιστοσελίδα της, η DeGeneres προτρέπει τους θεατές της να δωρίσουν.

Madonna

Φιλανθρωπίες των celebrities

Το 2006, η Madonna και ο Michael Berg ίδρυσαν το “Raising Malawi”, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, αφιερωμένο στην προσφορά βοήθειας για την ακραία φτώχεια και τις κακουχίες που βιώνουν εκατομμύρια ορφανά στο Malawi, μέσω της υγείας και της εκπαίδευσης. Παράλληλα, δίνει χρήματα ενεργά σε διάφορους σκοπούς που έχουν να κάνουν με τα παιδιά.

Διαβάστε επίσης:

Respect στον Keanu Reeves και το πώς βοήθησε συνεπιβάτες του σε μια πτήση που δεν πήγε καλά… | Video