Υπάρχουν διάσημοι (και μη) που έχουν παντρευτεί αρκετές φορές, έχουν ανταλλάξει όρκους αγάπης τρεις και τέσσερις φορές με διαφορετικά πρόσωπα. Ωστόσο, υπάρχουν και διάσημοι που έχουν παντρευτεί δύο φορές το ίδιο πρόσωπο!

Ναι, αρκετοί διάσημοι έχουν παντρευτεί δύο φορές το ίδιο πρόσωπο. Συχνά, οι άνθρωποι ανανεώνουν τους όρκους αγάπης επειδή πραγματικά θέλουν να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους για τον σύντροφό τους. Αυτοί οι δεύτεροι (ή περισσότεροι) γάμοι μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικοί του πόσο ισχυρή είναι μια σχέση ή ίσως ακόμη και να θεραπεύσουν τις πληγές του παρελθόντος και να βοηθήσουν σε μια καλύτερη σχέση, έναν καλύτερο γάμο στο μέλλον.

Διάσημοι που έχουν παντρευτεί δύο φορές το ίδιο πρόσωπο

 David και Victoria Beckham

Το ζευγάρι παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1999. Αν και ο γάμος τους το 1999 ήταν αρκετά εκκεντρικός και έκοψαν ακόμη και τη γαμήλια τούρτα τους με… σπαθί, η ανανέωση των όρκων τους ήταν πιο ήπιων τόνων και σε πολύ στενό κύκλο.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο David Beckham «έχουμε ανανεώσει τους όρκους μας από τότε και ήταν πολύ πιο ιδιωτικό, υπήρχαν περίπου 6 άτομα στο σπίτι μας». Ο David ήταν αυτός που επέμεινε στην ανανέωση των όρκων τους ως ένδειξη της δέσμευσης του ενός για τον άλλον, αφού στο παρελθόν είχαν προκύψει αρκετά θέματα στον γάμο τους.

Matt Damon και Luciana Barroso

Παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2005 σε μια ιδιωτική και μικρή τελετή. Ωστόσο, για την ανανέωση των όρκων τους, το 2013, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι στο νησί της Αγίας Λουκίας στην ανατολική Καραϊβική, όπου νοίκιασαν ένα ολόκληρο θέρετρο για ένα Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με μια συνέντευξη, «ο Matt ήθελε να είναι διασκεδαστικό, χαρούμενο και ιδιωτικό. Ένιωσε ότι η Luciana πρώτη από όλους το άξιζε αυτό». Κι έτσι, το έζησαν στο έπακρο!

Bruce Willis και Emma Heming

Μετά από 10 χρόνια γάμου, ο Bruce Willis και η σύζυγός του Emma Heming αποφάσισαν να ανανεώσουν τους όρκους τους το 2019 κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής συγκέντρωσης. Γιόρτασαν την τελετή με τις δύο κόρες τους αλλά και τα παιδιά του Bruce από τον γάμο του με την Demi Moore, η οποία ήταν επίσης παρούσα!

Η τελετή πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και όπως λέει και το μοντέλο γιόρτασαν τη γέννηση, την αγάπη και τη ζωή στο ευτυχισμένο μέρος τους.

Beyoncé και Jay Z

Προκειμένου να γιορτάσουν μια δεκαετία γάμου, η Beyoncé και ο Jay Z ανανέωσαν επίσης, τους όρκους αγάπης.

Αν και συνήθως διατηρούν τις λεπτομέρειες της ζωής τους ιδιωτικές και αποφεύγουν να μιλούν πολύ για την κοινή τους ζωή και τον γάμο τους, τα νέα έγιναν γνωστά από μια φωτογραφία της Beyonce στο Instagram, όπου και έγραφε: «Στα 36 μου, είμαι μαμά τριών παιδιών και θηλάζω τα δίδυμα.  Ανανέωσα τους όρκους μου με τον άντρα που είμαι μαζί εδώ και 10 χρόνια».

Salma Hayek και Francois-Henri Pinault

Αν και ο πρώτος γάμος τους το 2009 είχε προγραμματιστεί και από τους δύο, η ανανέωση των όρκων δεν συνέβη ακριβώς έτσι… Ενώ βρίσκονταν σε διακοπές, η Salma εξεπλάγη με μια τελετή ανανέωσης όρκου που διοργάνωσε ο François. Η τελετή ήταν αρκετά απλή και όμορφη.

Ο σύζυγός της τα είχε κανονίσει όλα, την κάθε λεπτομέρεια και το αποτέλεσμα ήταν παραμυθένιο!

Kim Kardashian και Kanye West

Για να γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο γάμο τους, η Kim και ο Kanye ανανέωσαν τους όρκους τους το 2019. Η Kim ανέφερε πως δεν ήθελαν μόνο να γιορτάσουν την πέμπτη επέτειό τους, αλλά πίστευαν ότι ήταν τόσο ξεχωριστό για τα 4 παιδιά τους να παρευρεθούν.

Κι αυτή τη φορά, η Kim ήθελε να γράψει τους δικούς της όρκους, κάτι που δεν έκανε κατά τον πρώτο τους γάμο που ήταν πιο παραδοσιακός.

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο awkward στιγμές των celebrities που δεν θέλουν να θυμούνται! | Photos

Photo: AFP/Getty Images