Αυτός ο σκύλος κάνει surf και έχει την καλύτερη ισορροπία. Πώς τα καταφέρνει; | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτός ο σκύλος κάνει surf και έχει την καλύτερη ισορροπία, καλύτερη ισορροπία από σένα κι από μένα και από τον ιδιοκτήτη του. Δες το video και θα καταλάβεις.

Αυτός ο σκύλος κάνει surf και βλέποντας το video αναρωτιόμαστε πότε θα πέσει, πότε θα πέσει και παρακολουθούμε τη σκηνή με… «κομμένη» την ανάσα.

Προς έκπληξη όλων, όμως, ο σκύλος κάνεις surf κοιτάζει αγέρωχα τη θάλασσα, απολαμβάνει τον ήλιο και όπως φαίνεται και το surfing. Τα κύματα; Δεν τον αγγίζουν. Η θάλασσα; Δεν τον ακουμπά. Τίποτα δεν μπορεί να ρίξει αυτόν τον σκύλο από τη σανίδα κι εμείς αναρωτιόμαστε: Μα πώς τα καταφέρνει;

Απ’ την άλλη βλέπουμε τον ιδιοκτήτη του που παλεύει να σταθεί όρθιος και δεν τα καταφέρνει. Άνθρωπος-σκύλος σημειώσατε διπλό, αφού ο ιδιοκτήτης προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην πέσει και να μην «χάσει» απ’ τον καλύτερό του φίλο!

Δυστυχώς για εκείνον, χάνει! Και αυτός ο σκύλος κάνει surf και γίνεται viral!

Απόλαυσε το πιο καλοκαιρινό video και σκέψου μήπως θέλεις να μάθεις κι εσύ στον σκύλο σου surf!

Dog Surfs With His Owner

He's got better balance than his human 😅🐶

Gepostet von UNILAD am Dienstag, 10. Juli 2018

Φυσικά αυτό δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί καμία εντύπωση αν σκεφτούμε πως στην Καλιφόρνια διοργανώνουν διαγωνισμούς surfing μόνο για τετράποδα! Τα σκυλιά προετοιμάζονται μήνες πριν για τον ετήσιο διαγωνισμό και όταν έρθει η ώρα να δαμάσουν τα κύματα, φορούν τα σωσίβιά τους και είναι πανέτοιμοι!

Οι σανίδες συγκριτικά με το μέγεθός τους είναι…τεράστιες αλλά αυτά δεν πτοούνται. Κάνουν surf σαν να πρόκειται για το πιο απλό πράγμα στον κόσμο και ισορροπούν καλύτερα και από τους ανθρώπους.

Μήπως να ξεκινήσεις μαθήματα surf για σένα και τον σκύλο σου; Just saying γιατί εμάς μας μπήκαν ιδέες για τη Μιζού!

Διαβάστε επίσης:

Αυτό σημαίνει ισορροπία: Surfer κάνει στριπτίζ και πίνει κρασί πάνω σε σανίδα | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved