Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν διάδρομο στο γυμναστήριο για να χάσουν όσες πιο πολλές θερμίδες μπορούν…Αλλά αφού μπορούν να κάνουν και να το απολαύσουν…Γιατί όχι;

Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν διάδρομο λίγο διαφορετικά απ’ το συνηθισμένο…Άλλοι χορεύουν, άλλοι κάνουν “ακροβατικά” ενώ μερικοί πιο extreme ακουμπούν απλώς λίγο τα πόδια τους ενώ κάθονται σε μια καρέκλα…Γιατί όχι; Ο τελευταίος μάλιστα μας έδωσε μερικές ιδέες.

Στο video βέβαια θα δεις κι ένα σκυλί να κάνει διάδρομο…Γιατί; Φυσικά όχι για να χάσει κιλά ούτε για να γυμναστεί αλλά γιατί θέλει να φτάσει το φαγητό του!

Το video είναι απολαυστικό αλλά σε καμία περίπτωση μη το δοκιμάσεις στο σπίτι…

Treadmill Compilation

Exercise is good for you, right?

Gepostet von This is Happening am Montag, 19. März 2018

Τελικά πόσο μας βοηθά ο διάδρομος;

Ένα απ’ τα προφανή οφέλη απ΄τη χρήση του διαδρόμου είναι ότι σε βοηθά να χάσεις βάρος. Ακόμη κι αν τρέχεις 20 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά. Σε συνδυασμό με μια καλή διατροφή θα φτάσεις το στόχο σου πιο γρήγορα.

Ο διάδρομος κάνει καλό στην καρδιά

Οι διάδρομοι γυμναστικής είναι μια καλή προπόνηση για την καρδιά σου και βοηθούν στην υγεία της. Κάθε βήμα στον διάδρομο, ενισχύει την καρδιά σου. Και καθώς η καρδιά σου δυναμώνει, μειώνεται η αρτηριακή σου πίεση. Επιπλέον, το τρέξιμο βοηθά το αίμα να ρέει και μειώνεται άγχος στην καρδιά!

Και μην ξεχνάς! Μπορείς παράλληλα να βλέπεις τηλεόραση ή να ακούς μουσική…άλλα προσοχή μην είσαι αφηρημένος γιατί μπορεί να συμβούν και ατυχήματα!

Διαβάστε επίσης:

Οι ενοχλητικοί τύποι που συναντάς στο γυμναστήριο!