Τα videos με τα σκυλάκια τα αγαπάμε. Μας δείχνουν άλλοτε την πιο ευαίσθητη κι άλλοτε την πιο αστεία πλευρά τους. Και χωρίς να κάνουν και πολλά…γίνονται viral. Αυτό το husky κάνει μπουρμπουλήθρες στο νερό και το απολαμβάνει σαν μικρό παιδί!

Ναι, έχουμε μια αδυναμία στα σκυλάκια (όχι φυσικά ότι δεν αγαπάμε τις γάτες!). Κι εκεί που χαζεύαμε βιντεάκια στο γραφείο πέσαμε πάνω σε αυτό: Husky κάνει μπουρμπουλήθρες στο νερό και το απολαμβάνει σαν μικρό παιδί. Ναι, είναι απολαυστικός.

Θυμάσαι που όταν ήσουν μικρός τρελαινόσουν να κάνεις μπουρμπουλήθρες στο νερό; Είτε με το καλαμάκι, είτε όταν έκανες μπάνιο, είτε στη θάλασσα. Είναι η αγαπημένη συνήθεια όλων και όλα τα παιδιά το χαίρονται. Αλλά δεν το χαίρονται μόνο τα παιδιά.

Αυτό τo husky κάνει μπουρμπουλήθρες και δεν έχουμε καταλάβει ακόμα αν μπορεί να αντιληφθεί τι…κάνει. Αλλά πάντως του αρέσει και το προσπαθεί ξανά και ξανά.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του του έχει βάλει νερό στο μπολάκι. Αλλά αυτό το husky αντί να πιει το νερό….παίζει μαζί του, κάνοντας μπουρμπουλήθρες. Και φυσικά, ο ιδιοκτήτης του το βιντεοσκοπεί και γίνεται viral.

Ο όμορφος αυτός σκυλάκος έχει χώσει τη μουσούδα του στο μπολάκι και κάνει μπουρμπουλήθρες ανενόχλητος. Κατά διαστήματα σταματά γιατί μάλλον κάτι του αποσπά την προσοχή και συνεχίζει αυτή την “δημιουργική” του ενασχόληση ή αλλιώς το παιχνίδι του με το νερό.  Είναι ξαπλωμένος και έχει όλο του το πρόσωπο μέσα στο νερό. Όχι, μόνο δεν τον ενοχλεί αλλά το απολαμβάνει. Ακριβώς όπως τα παιδιά.

Δες το βίντεο!

Husky Blowing Bubbles

This husky just figured out how to blow bubbles 😂😍

Gepostet von UNILAD am Freitag, 10. August 2018

Δείτε επίσης:

Ήρωας γείτονας έσωσε σκύλο που έπεσε απ’ τον 9ο όροφο (Video)