Αυτό θα είναι το σπίτι του νέου Big Brother! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Το νέο σπίτι του Big Brother ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη επιστροφή. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήση.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του “Μεγάλου Αδερφού” στους τηλεοπτικούς μας δέκτες έχει αρχίσει και οι προετοιμασίες για το νέο σπίτι όπου δημιουργήθηκε πλησίον του Studio 2 Καραμάνος αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό είναι κάτι παραπάνω από πυρετώδεις.

Η ομάδα των Up Stories μας δείχνει το νέο σπίτι του Big Brother από ψηλά! Το προκατασκευασμένο πολλών τετραγωνικών σπίτι βρίσκεται ήδη στην θέση του και αυτή τη στιγμή γίνονται οι προετοιμασίες για την τοποθέτηση της πισίνας καθώς και για την τελική διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου.

Η πρεμιέρα reality show αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα κι έτσι ο χρόνος πιέζει για την κατασκευή και ολοκλήρωση του σπιτιού, το οποίο θα φιλοξενήσει 16 παίκτες.

Να σημειωθεί πως οι κάμερες θα καταγράφουν επί 24 ώρες τη ζωή των διαγωνιζόμενων στο σπίτι. Οι χώροι θα είναι πολύ μεγάλοι και οι συμμετέχοντες θα έχουν όλες τις πολυτέλειες.

Όπως έχει γίνει γνωστό σύμφωνα με τα διεθνή standards του συγκεκριμένου τηλεοπτικού project, έχει προβλεφτεί και άμεσα θα έχει ολοκληρωθεί το control room του σπιτιού, όπου τεχνικοί, δημοσιογράφοι, viewers και cameramen «παρακολουθούν» και καταγράφουν την καθημερινότητα των 16 υποψήφιων νικητών.

Το Big Brother θα προβάλλεται 11 με 1 τη νύχτα καθημερινά ενώ την Κυριακή είναι προγραμματισμένο να προβάλλεται το Live, όπου και κάποιος παίκτης θα αποχωρεί!

Παρουσιαστής του reality show θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χιλιάδες οι αιτήσεις για το Big Brother

Οι αιτήσεις για το Big Brother έφτασαν τις 10.000 με τον ανταγωνισμό να αυξάνεται για το ποιος θα φτάσει τελικά στους 16 και θα μπει τελικά στο σπίτι.

Οι υποψήφιοι είναι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων.

Από τους 10.000 ενδιαφερόμενους, επιλέχθηκαν 150, στη συνέχεια μόλις 40, κατόπιν 30 και αυτή την περίοδο γίνεται η τελική επιλογή, με τις υποδείξεις ψυχολόγου, για να αναδειχτούν οι 16 που θα είναι έτοιμοι να συγκατοικήσουν στο σπίτι του ΒΒ.

Διαβάστε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Χάρης Βαρθακούρης στο iPop:

Ο πολυταξιδεμένος Χάρης Βαρθακούρης… προσγειώθηκε στο iPop!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved