Τι θέλουν οι γυναίκες; Όποιος έχει την απάντηση ας μας την δώσει, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε οι ίδιες δεν ξέρουν τι θέλουν. Αυτά τα illustrations περιγράφουν τις γυναίκες με τον καλύτερο τρόπο.

Τι θέλουν οι γυναίκες; Την ελευθερία τους…Όχι, όχι θέλουν να είναι σε μια σχέση. Θέλουν την ηρεμία τους…Όχι, δεν την αντέχουν. Θέλουν να είναι ανεξάρτητες…Όχι, θέλουν κάποιον να τις προστατεύει και να τις αγαπάει.

Βεβαίως, απ’ την άλλη οι γυναίκες, αυτά τα περίεργα πλάσματα που όλοι αγαπούν, διαχειρίζονται καθημερινά και ένα σωρό προβλήματα, γιατί το να είσαι γυναίκα στις μέρες μας δεν είναι και το πιο εύκολο κακά τα ψέματα.

Ο “ανταγωνισμός” είναι μεγάλος και αυτές θέλουν να είναι τέλειες. Αλλά μήπως τελικά το έχουν εντελώς λάθος στο κεφάλι τους; Σε αυτό φταίνε και οι άνδρες αλλά όπως κι αν έχει εμείς τις αγαπάμε όσο περίεργες, στραβές κι αν είναι. Γιατί υπάρχουν κι εκείνες οι φορές που είναι φίλες, αδελφές, σύντροφοι, γλυκούλες και αγαπησιάρες που δεν μπορείς να τους αρνηθείς τίποτα.

H ταλαντούχα Meg Quinn έχει φτιάξει μια σειρά από illustrations για όλα τα ζόρια που τραβούν οι γυναίκες και ένας άνδρας δύσκολα θα καταλάβει.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ναι, είναι και πιο συναισθηματικές

Δεν είναι όλες γεννημένες make up artists!

Οτιδήποτε σε έντομο τρομάζει, φέρνει τον πανικό και τις τσιρίδες

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια.

Ετοιμάζω ταξίδι μονάχα για πάρτη σου…

Το αγαπημένο μέρος πολλών.

Oups…

Όταν σου λέει αν φάει μια μπουκίτσα. Δεν είναι ποτέ μια μπουκίτσα. 

Αυθορμητισμός. 

Οι γυναίκες και η γυμναστική. 

Αυτή είναι η γωνία του δωματίου για την οποία ποτέ δεν μιλάμε. 

Διαβάστε επίσης:

Ψηλή VS Κοντή γυναίκα….Ποια αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα; | Illustrations