Κι ενώ περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια, αυτό είναι το νέο μοναδικό trailer του «Λόγω Τιμής», το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας 20 ολόκληρα χρόνια μετά, απ’ την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όλοι θυμόμαστε όταν η είδηση επιστροφής της αγαπημένης σειράς της δεκαετίας του 1990, «Λόγω Τιμής», έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ. Κι ενώ η διάσημη παρέα του Μάνου, του Μιχάλη, του Βασίλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας και της Αθηνάς επιστρέφει με νέες περιπέτειες, στη ζωή τους μπαίνουν και νέα πρόσωπα που έρχονται να τους αναστατώσουν.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο trailer του «Λόγω Τιμής» ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram κι απ’ αυτό παίρνουμε μόνο μια μικρή γεύση, για όλα όσα αναμένεται να δούμε από Σεπτέμβρη.

Μια παρέα έρχεται ξανά, 20 χρόνια μετά…

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι στον νέο κύκλο των επεισοδίων εκτός απ’ την παλιά και αγαπημένη παρέα, η υπόθεση θα αφορά και τις ζωές των παιδιών τους, ενώ ξέρουμε ότι γυρίσματα έγιναν για σχεδόν τρεις εβδομάδες και στα Κύθηρα, το αγαπημένο νησί της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, που υπογράφει και το σενάριο.