Αυτή η γάτα έχει μάτια ανθρώπου και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε! | Photos-Videos

LIKE US ON FACEBOOK

Αυτή η γάτα έχει μάτια ανθρώπου και δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε. Με τίποτα όμως! Θα δεις τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις.

Η γάτα έχει μάτια ανθρώπου κι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Αλλά ας σου τη συστήσουμε. Είναι η Valkyrie η πιο γλυκιά και αγαπησιάρα γάτα που είναι μόλις 2 μηνών. Και είναι το νέο αστέρι του Internet.

Αυτή η γάτα έχει την πιο ανθρώπινη μουτσούνα και μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Η Tatiana Rastorgueva είναι η ιδιοκτήτρια της μικρής γάτας έχει δημοσιεύσει ένα σωρό φωτογραφίες και video απ’ το μικρό της κατοικίδιο και οι followers την έχουν αγαπήσει.

Η γάτα με τα ανθρώπινα μάτια και όλη της η μουτσούνα παραπέμπει σε άνθρωπο. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο τι είναι αυτό που την κάνει να μοιάζει με άνθρωπο, ίσως επειδή είναι μικροσκοπική και έχει τα πιο όμορφα, ανθρώπινα μάτια και όχι γατίσια.

Είναι μαύρη-γκρι και το τρίχωμά της είναι σίγουρα περίεργο. Τα αυτιά της είναι λίγο πιο μεγάλα -για γάτα- από αυτά που έχουμε συνηθίσει και σίγουρα πρόκειται για την πιο weirdo γάτα που έχουμε δει ποτέ!

Έχει καταγωγή απ’ τη Ρωσία και ναι είναι η πιο περίεργη αλλά αξιολάτρευτη γάτα που έχουμε δει μέχρι σήμερα! Κι αν δεν σου αρέσουν οι γάτες και είσαι «ορκισμένος» με το μέρος των σκύλων, τότε ίσως αλλάξεις γνώμη!

Αυτή η γάτα σε κοιτά και νιώθεις ότι θέλει να σου μιλήσει, ότι μπορείς να συνεννοηθείς, ότι είναι ένας ακόμη άνθρωπος στη ζωή σου!

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η γάτα εξερευνά τα πιο όμορφα μέρη του Καναδά!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved