Αξιολάτρευτος καρχαρίας έδωσε φιλί σε δύτη και μας αφήνει άφωνους | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Έχετε ξαναδεί ποτέ αγαπησιάρη καρχαρία που να αποζητά φιλάκια και αγκαλιές από τους ανθρώπους; Και όμως είναι γεγονός, ένας μπλε καρχαρίας στην Νότια Αφρική φίλησε δύτη!

Πιο συγκεκριμένα, ο περίεργος καρχαρίας έδωσε «φιλί» σε δύτη, πλησιάζοντας τον, ενώ στη συνέχεια συνεχίζει την πορεία του ανενόχλητος, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram.

Ένας ωκεανολόγος, λοιπόν, είχε την τύχη να έχει μια πρόσωπο με πρόσωπο επαφή, με έναν μπλε καρχαρία, όταν ξαφνικά τον πλησίασε και άνοιξε το στόμα του για να του δώσει θα λέγαμε βίαιο «φιλί» στο μέτωπο του, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μια εκδήλωση αγάπης.

Αν και ο δύτης θα ξαφνιάστηκε και σίγουρα θα τρόμαξε για κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου, ο καρχαρίας ατάραχος από την κίνηση του, συνέχισε την διαδρομή του. Ο Στιβ Γουντς, που ανάρτησε το βίντεο, στο λογαριασμό του στο Instagram δήλωσε, αναφερόμενος στο συμβάν:

Οι καρχαρίες είναι πολύ περίεργοι, θέλουν να αγγίζουν και να μυρίζουν με το στόμα τους εξαιτίας των ηλεκτρικών δεκτών που βρίσκονται σε μικρές κοιλότητες γύρω από το στόμα τους. Δεν υπάρχει απολύτως καμία επιθετικότητα και όταν καταλαβαίνετε τι κάνει ο καρχαρίας και παραμείνετε πολύ ψύχραιμοι μπορείτε να σταθείτε αρκετά τυχεροί και να λάβετε ένα μικρό φιλί 

Καλό θα ήταν, ωστόσο, να μην το διακινδυνεύσουμε θα έλεγα εγώ και αν τύχει να έρθεις σε επαφή με κάποιον καρχαρία, να απομακρυνθείς όσο πιο γρήγορα μπορείς, παρά να περιμένεις να σε «μυρίσει» για να σου δώσει ένα μικρό φιλί… Αν και δεν είμαι ειδική!

View this post on Instagram

A little blue kiss ? – Sharks are very inquisitive, the need to touch and feel with their mouths, especially due to their Electro-receptors that are located in little pits around their mouths. There is absolutely no aggression here, and you just understand what the shark is doing and keep your cool, then you might be lucky enough to get a little kiss if your name is Kevin (@illest_gillz ) #blueshark #blue #mako #shark #capepoint #photography #underwater #predator #wildlife #scuba #illgrammers #agameoftones #1dxmarkii #canon_official #marineconservation #keepitwild #stayandwander #lonelyplanet #passionpassport #theoutbound #explorewildly #finditliveit #adventuremobile #exploremore #bestvacations #natgeo #travelstoke #ikelitestrobes #wonderful_places #southafrica

A post shared by Steve Woods Photography (@steve_woods_photography) on

Αν και μπορεί να ισχύει ότι πιθανό δεν θα υπάρξει κάποια μορφή επιθετικότητας εκ μέρους τους, και θα θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για σένα, να θυμίσουμε ότι δεν είναι δελφίνια! Τα δελφίνια είναι γνωστά για την ιδιαίτερη σχέση που έχουν με τους ανθρώπους και για τα συναισθήματα που διαθέτουν, κάτι που δεν τους κατατάσσει στην ίδια κατηγορία με τους καρχαρίες!

Διάβασε επίσης:

Αυτούς τους καρχαρίες δεν θα τους φοβηθείς αν τους δεις μπροστά σου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved