Για ακόμα μια χρονιά, έγινε ο διαγωνισμός με τις καλύτερες φωτογραφίες από iPhone. Αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με κινητό και οι νικητές εντυπωσιάζουν με τις λήψεις τους!

Πολλές φορές έχουμε λάθος αντιλήψεις στο μυαλό μας, όπως το ότι πρέπει να δώσουμε μια περιουσία για να αγοράσουμε μια ακριβή κάμερα, προκειμένου να μπορέσουμα να τραβήξουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Οι νικητές των iPhone Photography Awards ανακοινώθηκαν και αποδεικνύουν ότι χρειάζεσαι απλά το κινητό σου και φυσικά τις γνώσεις για να έχεις μια τέλεια λήψη!

Ο διαγωνισμός, ο οποίος ξεκίνησε το 2007, δίνει κάθε χρόνο βραβεία στις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με iPhone ή iPad. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή τους, δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί πουθενά αλλού νωρίτερα και δεν πρέπει να έχουν επεξεργαστεί με Photoshop, όμως, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει editing apps του iOS για να τις φτιάξει.

Κάθε χρόνο, ανακοινώνεται το μεγάλο βραβείο και νικητές σε 19 κατηγορίες. Κάθε νικητής λαμβάνει ένα εντυπωσιακό χρυσό έπαθλο!

Φέτος, η νικητήρια φωτογραφία είναι του Dimpy Bhalotia απ’ το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος τράβηξε μια εντυπωσιακή φωτογραφία με αγόρια που πηδάνε χαρούμενα στον Γάγγη.

Μια άλλη φωτογραφία που πραγματικά κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι εκείνη του Περουβιανού φωτογράφου Omar Lucas, ο οποίος μ’ ένα iPhone κατάφερε να βγάλει μοναδικά μια φωτογραφία με τρεις γυναίκες να πλέκουν.

Αυτές οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με κινητό και δεν θα το πιστεύεις!

Η νικητήρια φωτογραφία:

Μερικές απ’ τις καλύτερες φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό:

Artsiom Baryshau

Geli Zhao

Saif Hussain

Tu Odnu

Xiaojun Zhang

Haiyin Lin

Ekaterina Varzar

Peiquan Li

Liu Dan

φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με κινητό

Audrey Blake

φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με κινητό

Lisi Li

φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με κινητό

Fernando Merlo

 

Δες και αυτές τις φωτογραφίες:

Δεν θα πιστέψεις ότι αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί απλά με ένα iPhone