8 άνθρωποι αποδεικνύουν πως η ομορφιά δεν έχει μόνο έναν ορισμό!

LIKE US ON FACEBOOK

Και ποιος ορίζει τι είναι όμορφο και τι όχι; Δεν υπάρχει ένας ορισμός της ομορφιάς και οι παρακάτω φωτογραφίες μας το αποδεικνύουν ακράδαντα. Ο καθένας είναι όμορφος με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο!

Στον κόσμο μας πολλοί θεωρούν πως ένας είναι ο ορισμός της ομορφιάς και αυτός έχει μεγάλη σημασία. Ακολουθούμε συγκεκριμένες μόδες και έχουμε συγκεκριμένα πρότυπα, τα οποία φυσικά αλλάζουν γρήγορα.

Η ζωή, όμως, μας έχει αποδείξει πως είμαστε όμορφοι και διαφορετικοί με τον δικό μας μοναδικό τρόπο. Γιατί να χωρέσουμε σε ένα κουτάκι; Η ομορφιά δεν έχει έναν μόνο ορισμό. Έρχεται σε όλα τα μεγέθη και τους αριθμούς και σε όλα τα χρώματα. Απόδειξη; Οι παρακάτω άνθρωποι.

Ο ορισμός της ομορφιάς μέσα από φωτογραφίες…

Evita Delmundo

Η Evita έχει γεννηθεί με πολλές μαύρες ελιές που καλύπτουν το σώμα και το πρόσωπό της. Όταν ήταν μικρή της έκαναν bullying για αυτήν την εμφάνιση και την αποκαλούσαν «τέρας». Η ίδια κατάφερε να αποκτήσει ξανά αυτοπεποίθηση, όταν άνθρωποι την αποδέχτηκαν όπως είναι. Το 2017 πήγε μάλιστα να διαγωνιστεί ως Miss Universe Malaysia για να αποδείξει πως τα στερεότυπα δεν σημαίνουν τίποτα και η ομορφιά υπάρχει σε κάθε άνθρωπο.

TK Quann

Όταν την βλέπεις απλώς δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από τα υπέροχα μαλλιά της. Και μάλιστα έχει και δίδυμη αδερφή με ακριβώς τα ίδια μαλλιά!

Οι ερωτήσεις που της κάνουν συνήθως είναι αν αυτά είναι δικά της μαλλιά, άλλοι εκφράζουν αρνητικά σχόλια κι άλλοι όχι. Ναι, είναι δικά της!

Anna O’Brien

Η Anna είναι ένα curvy fashion model και πρέπει να επισκεφτείς τον λογαριασμό της στο Instagram γιατί θα γεμίσεις με έμπνευση. Εμπνέει τις γυναίκες όλων των μεγεθών και μπορεί να υποστηρίξει ό,τι κι αν φορέσει.

Αποδέχεται τον εαυτό της, έχει αυτοπεποίθηση και αγαπά το σώμα της.

Bashir Aziz

View this post on Instagram

@bxsqui #blackfashionstars

A post shared by The Man Behind The Red Hat (@abdelkeitatavares) on

Η μοναδική εμφάνιση του Bashir οφείλεται στη λεύκη. Αυτό τον κάνει να χάνει μελανίνη και το δέρμα του να γίνεται λευκό. Έχει δεχτεί πολύ σκληρά σχόλια από ανθρώπους, όπως «ζέβρα» ή «αγελάδα» αλλά ο ίδιος δεν έχει λόγο να κρύβεται πια.

Πιστεύει στον εαυτό του και στην ιδιαιτερότητά του και τώρα είναι μοντέλο!

Kokie Childers

View this post on Instagram

cherishing these years I have with you in my life.

A post shared by kōkîė (@kokeadile) on

Πάντα εντυπωσίαζε τους ανθρώπους καθώς το πρόσωπό της είναι καλυμμένο με φακίδες ενώ τα μαλλιά της δεν περνούν απαρατήρητα. Έχει δεχτεί πολλά περίεργα βλέμματα και άσχημα σχόλια, αλλά έχει αγκαλιάσει την μοναδικότητά της. Δεν χρησιμοποιεί make up ή concealer για να καλύψει το πρόσωπο της αλλά το αγαπά όπως είναι!

Sophie Morgan

Η Sophie έμεινε παράλυτη μετά από τροχαίο ατύχημα και μετακινείται με το αμαξίδιο. Ωστόσο, είναι αρκετά γενναία για να μην αφήσει αυτά τα προβλήματα να την επηρεάσουν και να την κρατήσουν μακριά από τους στόχους της.

Ξεκίνησε την δική της εταιρία, ήταν το μοντέλο γα την Stella McCartney και δούλεψε ως παρουσιάστρια στο BBC.

Όχι η ζωή της δεν έχει τελειώσει και ξέρει και τη ζει!

Therese Hansson

Ξεκίνησε να χάνει τα μαλλιά της όταν ήταν 14 καθώς διαγνώστηκε με αλωπεκία. Έδωσε μάχη για να αποδεχτεί την κατάστασή της αλλά χρόνια μετά είναι μοντέλο και δίνει έμπνευση σε πολλούς ανθρώπους με προβλήματα υγείας να μην φοβούνται να είναι ο εαυτός τους.

«Μην κρύβεσαι. Θα σε κάνει μόνο να νιώθεις χειρότερα», λέει η ίδια ενώ μας παροτρύνει να είμαστε απλά ο εαυτός μας και δεν χρειαζόμαστε κανέναν που δεν μας αποδέχεται όπως είμαστε!

Nyma Tang

View this post on Instagram

I might have filmed an #ASMR video today.

A post shared by Nyma (@nymatang) on

Η φύση έδωσε στην Nyma αυτό το υπέροχο χρώμα στο δέρμα της. Δυσκολεύεται να βρει καλλυντικά που να ταιριάζουν στον χρώμα δέρματός της, έχει δικό της κανάλι στο YouTube που δοκιμάζει τις πιο σκούρες αποχρώσεις makeup προϊόντων και στόχος της είναι να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες, καθώς και εταιρίες να βελτιώσουν τα προϊόντα τους.

Δείτε επίσης:

Κούκλες ίδιες με αυτά τα παιδιά για έναν ιδιαίτερο σκοπό | Photos

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved