Λίγο πριν έρθει το Καλοκαίρι και τρέξεις στις παραλίες ρίξε μια ματιά στον πώς είναι η Άνοιξη ανά τον κόσμο μέσα από τα μάτια διαφορετικών ανθρώπων. 

Άλλες φορές κάνει κρύο, άλλες περισσότερη ζέστη, σε κάθε περίπτωση η Άνοιξη είναι υπέροχη. Είναι η καλύτερη μετάβαση από τον Χειμώνα στο Καλοκαίρι, η εποχή που μπορείς να εκμεταλλευτείς, διότι συνήθως δεν κάνει ούτε πολύ κρύο, όπως το Χειμώνα, ούτε έχει την αφόρητη ζέστη, όπως το Καλοκαίρι. Φυσικά υπάρχουν κι οι εξαιρέσεις.

Άνοιξη… Η εποχή που όλα ανθίζουν. Όπως είπε και ο Pablo Neruda, «Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να έρθει». Η Άνοιξη θα έρθει, έτσι είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων, τα λουλούδια να ανθίσουν και η εποχή αυτή να σε κάνει πιο χαρούμενο, ακόμα και βλέποντας μόνο μερικά ανθισμένα τοπία απ’ όλο τον κόσμο.

Όμως, λίγο πριν φύγει κι έρθει και πάλι το Καλοκαίρι, απόλαυσε αυτά τα υπέροχα τοπία με την Άνοιξη ανά τον κόσμο μέσα από τη ματιά διαφορετικών ανθρώπων σε διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Η Άνοιξη ανά τον κόσμο

Έχεις ξαναδεί τόσες πολλές πασχαλίτσες μαζεμένες; 

https://www.instagram.com/p/BROkmVJA_jF/

Η λίμνη Paron στο Περού είναι υπέροχη ακόμα και τώρα! 

Στη Βόννη της Γερμανίας, αυτό το ανθισμένο δρομάκι μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση! 

Φαντάσου να ζεις σ’ ένα τόσο μαγικό μέρος! 

To Rhode Island φαίνεται πως είναι απλά υπέροχο αυτή την εποχή! 

Δεν ξέρω ποια από τις δύο αυτές φωτογραφίες του σκύλου μες τα λουλούδια είναι καλύτερη. Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι μια γλύκα! 

Κι η Πράγα είναι υπέροχη αυτή την εποχή! 

Προφανώς, η φύση στο Λονδίνο έμοιαζε να φοράει μωβ εκείνη την ημέρα! 

Το λαμπερό φεγγάρι στον ουρανό του Λονδίνου συμπληρώνει τέλεια τα ανθισμένα ανοιξιάτικα λουλούδια! 

Λουλούδια απλωμένα στο έδαφος σαν γκαζόν, στο πάρκο Hitsujiyama! 

Δες ακόμα:

Άρωμα Άνοιξης απ’ όλο τον κόσμο! (Photos)

Photo: Instagram/ kjp