Άνδρας 106 ετών σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στο zip line! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Γνωρίστε τον Jack Reynolds, έναν ηλικιωμένο άνδρα από την Αγγλία, ο οποίος πρόσφατα έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τον μεγαλύτερο άνθρωπο που κατάφερε να κάνει zip line! Πρόσφατα έσπασε το ρεκόρ ενώ γιορτάζει τα 106α γενέθλιά του!

Αν ψάχνετε μια ιστορία για να πάρετε δύναμη και κουράγιο και μερικές φορές νιώθετε ανίκανοι επειδή σας έχει καταβάλει η ψυχική και σωματική κούραση, σας έχουμε την απόλυτη ιστορία! Ο άνδρας 106 ετών έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στο zip line και φυσικά υποκλινόμαστε!

Ο Jack έχει τη συνήθεια να κάνει κάτι ενδιαφέρον για τα γενέθλιά του κάθε χρόνο και αυτό έχει κάνει πολλές φορές κι έχει γραφτεί στις σελίδες του βιβλίου Guinness World Records.

Ο Reynolds είναι επίσης ο κάτοχος ρεκόρ για τον μεγαλύτερο σε ηλικία άνθρωπο που έχει κάνει τατουάζ, το οποίο έκανε στα 104α γενέθλιά του. Είναι επίσης ο πιο ηλικιωμένος άνθρωπος που έχει κάνει rollercoaster, το οποίο έκανε πέρυσι, στα 105 του χρόνια!

Δεδομένου ότι γνώριζε πως θα υπήρχε μεγάλη δημοσιότητα γύρω απ’ τη νέα του προσπάθεια , ο Jack το χρησιμοποίησε ως ευκαιρία να συγκεντρώσει χρήματα για διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η κόρη του, Jayne, είπε στο Metro:

Απλώς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την προσπάθειά του για να κερδίσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, αυτό είναι το κύριο κίνητρό του, αλλά εν τω μεταξύ διασκεδάζει πολύ απ’ αυτό. Έχει γίνει κάπως παράδοση ότι τα γενέθλιά μου χρησιμοποιούνται για να βοηθήσει στην άντληση χρημάτων για φιλανθρωπικά ιδρύματα!

Διαβάστε ακόμα:

Το δικό του ρεκόρ ως ο γηραιότερος δύτης έσπασε 95χρονος Βρετανός!

Η 57χρονη Πέγκι Ουίτσον σπάει το ρεκόρ και γίνεται η γηραιότερη αστροναύτης που ταξιδεύει στο διάστημα

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved