Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τον Ιάπωνα καλλιτέχνη με το όνομα avogado6. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι λάτρης της χημείας και η φωτογραφία προφίλ του είναι ένα πορτραίτο του Ιταλού επιστήμονα Avogadro.

Ωστόσο, κανένα βαρετό στοιχείο δεν υπάρχει στα έργα αυτού του μυστήριου illustrator, μόνο ζωντανές εικόνες με ανθρώπινα συναισθήματα που βιώνουμε όλοι αλλά ποτέ δεν μπορούμε να περιγράψουμε!

Τα περισσότερα απ’ αυτά τα βιώνουμε όλοι αλλά δεν μπορούν να περιγραφούν με λέξεις και γι΄αυτό η δουλειά του καλλιτέχνη αξίζει την προσοχή μας. Αν αισθάνεσαι κι εσύ ότι καθημερινά βιώνεις καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορείς να περιγράψεις, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες, θα ταυτιστείς!

Αν τα συναισθήματα ήταν εικόνες, θα ήταν αυτές!

Εάν κατακλύζεσαι καθημερινά από πράγματα που νιώθεις, τα οποία σε κρατάνε μακριά απ’ την ευτυχία, υπάρχει τρόπος να τα απομακρύνεις. Για αρχή πρέπει να τα αναγνωρίσεις και στη συνέχεια να βρεις μια μέθοδο να τα διαχειριστείς και να τα διώξεις απ’ τη ζωή σου! Το τοξικό άγχος, η συνεχής αγωνία, η χρόνια δυσαρέσκεια, ο τοξικός εθισμός, ο θυμός, ο υπερβολικός φόβος για τα πάντα και οι συνεχείς ενοχές είναι μόνο μερικά απ’ τα συναισθήματα που πρέπει να κρατήσεις μακριά απ’ τη ζωή σου!